Dünya'nın En Enteresan Adamıyım! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dünya'nın En Enteresan Adamıyım!


Pulsuz yolladigim mektuplar bile yerine ulasir. Kanim parfum gibi kokar. Kisiligim o kadar manyetiktir ki, o yuzden kredi karti bile tasiyamiyorum.. Dusmanlarim bile baslarina gelen acil durumlarda ilk benimle irtibat kurarlar.

Yuzdugum zaman etrafimda yunuslar belirir. Size yol tarif etsem her gittiginiz yere en az 10 dakika once ulasirsiniz. Itibarim evrenden daha hizli genisler. Babam bile benim ismimi almis zamaninda..



Virjin Adalari benim oraya seyahatimden sonra sadece "Adalar" olarak kaldi. Silahli kavgaya bicakla giderim, sirf kavganin adil olmasi icin.. Iki sene once bir bayandan beni reddetmesini istedim, sirf bu duyguyu tadabilmek icin.

Kiz arkadaslariyla beraber oldugum dostlarim övünürler. $2000 dolar gonderdigim Nijeryali internet sahtekarindan vaad edilen 1 milyon dolari aldim. Cocukken ne olmak istersin diye sorduklarinda hep "kendim" derdim. Hiz yaptigim icin durduran trafik polislerine sadece ihtar veririm. Hayatim icin bir film yazilsa kimse bu filmin bitmesini istemezdi.



Benimle bir saatlik bir sohbet, 16 yillik egitim ile es degerdir. Fotografik hafizam HD kalitesindedir. Eger seninle bir hususta karsit fikir olmussam bu senin yanlis oldugun icindir. Bir keresinde hata yaptigimi dusundum ve bu benim hayatimdaki ilk hatamdi. Bir tasla iki degil dort kus bile oldurebilirim. Benim "yapacaklarim" listemde her zaman "bitti" yazar. Tokat attigim zaman insanin yuzune degil, ruhuna vururum.. Victoria's Secret'in gizlisini bir tek ben bilirim.

Salyam dis beyazlatir.
 
Cevap: Dunyanın en enteresan adamıyım!



cool-story-bro_54221.jpg
 
Cevap: Dunyanın en enteresan adamıyım!



Biyografimi okumak isteyenler "Guiness Dunya Rekorlari" kitabina goz gezdirebilirler.
 
Cevap: Dünya'nın En Enteresan Adamıyım!



Silahla nişancılik turnuvasinda rekabetin adil olmasi icin kursunlari elimle atarim.
 
Cevap: Dünya'nın En Enteresan Adamıyım!



Gittigim lokantalarda garsonlar bana bahsis verir. Şınav cektigim zaman vucudumu yerden kaldirmam, dunyayi iterim. Dogum belgemde "Milyonda bir" yazar.

Satrancta rakibimi tek bir hamle bile yapmadan yenebilirim. Uzaydan ciplak gozle gorulebilen tek sey Çin seddi degil, benim karizmamdir.
 
Cevap: Dünya'nın En Enteresan Adamıyım!



Lisede hocaya bos verdigim test kagidindan en yuksek notu aldim. Televizyon seyretmem, televizyondakiler beni seyreder. Windows 7 10 sene once benim fikrimdir.
 
Cevap: Dünya'nın En Enteresan Adamıyım!



Illuminati cemiyeti topluca bana uye olmak isterler.

Gelecek hayallerimi 3 ay onceden kurarim. Ayni anda nefes alip verebilirim. Bir sene icinde iki kere "Yilin Adami" secildim.
 
Cevap: Dünya'nın En Enteresan Adamıyım!



Bir keresinde bir cankurataranin hayatini kurtardim. Muzelerde sanat eserlerine dokunmama izin verilir.

Yagmurda islanmadan yururum. Bankalar benim monopoly paralarimi bile kabul ederler.
 
Cevap: Dünya'nın En Enteresan Adamıyım!



Apandisiti ise yarayan tek insanim. Oyalandigim zamanlarda bile hiz rekorlari kirarim.

Cengiz han'in turbesinin yerini bir tek ben bilirim.
 
Cevap: Dünya'nın En Enteresan Adamıyım!



Dogumumu yapan doktora dogum esnasinda yardimci oldugum soylenir. Everest tepesine ciplak ayakla tirmandim.
 
Cevap: Dünya'nın En Enteresan Adamıyım!



Fransiz lisani ile Japonca konusurum. Genlerim ayda bir otomatikmen guncellenir. Gozlerimin rengini kendi istegimle degistirebilirim. Dunyanin en enteresan adami olmama ragmen bundan dahada enteresanim. Sihirbazlar hilelerini bana nasil yaptiklarini soyleyebilmek icin benim onumde siraya dizilirler.
 
Cevap: Dünya'nın En Enteresan Adamıyım!



Bugunun gazetesini bir hafta once okurum. Ekmek bicagi ile agac keserim. Dogmadan 3 ay once yürümüsüm..
 
Cevap: Dünya'nın En Enteresan Adamıyım!



Hafizam o kadar iyidir ki hic bir seyi hatirlamak zorunda kalmam. Ne gunes beni yakmaya, ne de sivrisinek beni sokmaya cesaret edebilir. Dokundugum isirgan otunda kasinti belirir. Facebook'ta yalniz bir arkadasim vardir...kendim..
 
Üst Alt