Dursun Özbek | Başkan | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
1.jpg


Dursun Aydın Özbek

1950 Giresun Şebinkarahisar doğumlu... Galatasaray Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü mezunu. İTÜ Makine Mühendisliği’nde okurken, İTÜ Spor Kulübü’nde hem üniversite takımında, hem de Amatör 1. Küme’de futbol oynadı. İTÜ Spor Kulübü’nde Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı olarak 8 sene görev yaptı. 1974 yılında otomotiv sektörüyle iş hayatına atıldı. Özbek, 1988 yılından beri turizm sektöründe Nippon ve Point Hotel zincirleriyle İstanbul'da; Kimeros ve Mabiche otelleriyle Antalya'da hem yatırımcı, hem de işletmeci olarak faaliyet gösteriyor. Fransızca ve İngilizce bilen Özbek, evli ve iki çocuk babası.
 
1522409724672.png



Mustafa Cengiz yönetimi Dursun Özbek'e yolladığı 2 sayfalık tebilgatta hotel faturaları başta olmak üzere alacaklarına karşılık kulübe uygulanan faize kadar bir çok detaya yer verdi!

1522409776597.png
 
Basimiza son 20 yilda ne geldiyse 3 isimli adamlardan geldi

Oysa Ali Sami Yen ve Mustafa Kemal Ataturk de 3 isimlilerdi


Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
 
Gider ayak en büyük kıyağıni yaptı terim ı getirerek.
Pardon gitmesinden sonraki en büyük kiyak olacaktı.

GSCimbom Mobile App
 
Sabah gazetesinden Mehmet Özcan: "Eğer seçimi Dursun Özbek kazansaydı Galatasaray devre arasında sol beke Holebas'ı, orta sahaya Fellaini'yi, forvete Chicharito'yu alacaktı. Bunların finansmanı hazırlanmıştı."
 
Dursun Özbek: ''Güçlü yönetim olursa aday olurum. Bu tarz yönetimi oluşturmak için son ana kadar görüşmelerimi yapacağım. Bir sonuç alırsam adaylığımı açıklayacağım.''


1524558430000.png
 
Üst Alt