Dursun Özbek, Abdullah Avcı'ya Teklifte Bulundu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek, Abdullah Avcı'ya Teklifte Bulundu!


fft226_mf8704392.Jpeg

Galatasaray yönetimi 2 sene önce kapısını çaldığı Abdullah Avcı ile yeniden temasa geçti. Başkan Dursun Özbek'in, tecrübeli teknik adama 'Gel kadronu kur' dediği öğrenildi.


Gelecek sezon Hırvat teknik adam Igor Tudor’la yola devam etmeyecek olan Galatasaray’da teknik direktör arayışları devam ederken, sarı kırmızılı kulübün Fransız çalıştırıcı Laurent Blanc’tan sonra yeniden Abdullah Avcı’nın kapısını çaldığı ortaya çıktı.

'BİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE GİDECEĞİZ'

2 sene önce Abdullah Avcı ile masaya oturan, fakat "Galatasaray 60 milyon Euro bandında kurulacak bir takım değil, daha fazla bütçe ister" yanıtıyla masadan kalmak zorunda olan başkan Dursun Özbek’in Avcı ile yeniden temasa geçtiği öğrenilirken, tecrübeli teknik adamın bu sefer "Biz önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne gidiyoruz" sözleriyle gelen teklifi yine reddettiği belli oldu.

SEN GEL YANINDA VİSCA - CENGİZ VE MAHMUT'U DA GETİR

UEFA tarafından transfer kısıtlaması kalkan Galatasaray’ın 53 yaşındaki başarılı hocaya "Gel kendi kadronu kur" dediği öğrenilirken, yöneticilerin Edin Visca, Cengiz Ünder ve Mahmut Tekdemir’i de istediği ifade edildi. Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayan bir kadro kurmak isteyen ve 2018 Mayıs’ta güçlü bir şekilde yeniden camiasının karşısına çıkmak isteyen Dursun Özbek’in Abdullah Avcı konusundaki ısrarı sürerken, iki tarafın önümüzdeki günlerde yeniden bir araya geleceği belirtildi.

Levent Gültekin / Star.com.tr
 
Gerçekten Tudor kalmayacak mı!

Bu adam sadece Galatasaray'a değil çalıştığı insanlara da zarar veriyor. Ne olursa olsun Tudor bunları hak etmiyor
 
Üst Alt