Dursun Özbek: "Arda ekonomik sebepler nedeni ile Başakşehir'i tercih etmiştir" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek: "Arda ekonomik sebepler nedeni ile Başakşehir'i tercih etmiştir"


DTgh3ZmXcAIjVed.jpg:large

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı üyeler ile bir araya geldiği Kalamış Tesisleri'nde yaptığı konuşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın 20 Ocak'ta yapılacak olan seçime rağmen transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydeden başkan Özbek, Barcelona'dan Medipol Başakşehir'e transfer olan Arda Turan ile ilgili de konuştu.

"TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR"

Dursun Özbek, "Seçime rağmen transferde hız kesmedik. Seçimin olması yönetimin yapacağı işlerde her hangi bir aksama yaşatmadı. Bunun canlı örneği geçen günlerde Turkcell ile yaptığımız anlaşma. Bugün aynı hız ve aşkla Galatasaray'a hizmete devam ediyoruz. Transfer işinde de öyle. Yani biz seçiliriz ya da seçilmeyiz derdinde değiliz. Galatasaray'ın şu anda yönetim olarak başındayız ve kulübün tüm eksiklerini tamamlamak için çalışıyoruz. Transfer çalışmaları da devam ediyor" şeklinde konuştu.

"ARDA BİZİM EVLADIMIZ"

Galatasaray'ın evladı olarak gördüğünü söylediği Arda Turan'ın Medipol Başakşehir'e transfer ile ilgili olarak Başkan Özbek, "Arda bizim evladımız. Transferi Arda ve Başakşehir için hayırlı olsun. Arda transferinde ekonomik sebepler ağır basmıştır. Ekonomik sebepler nedeni ile Başakşehir'i tercih etmiştir. Dolasıyla hayırlı olsun umarım başarılı olur" diye konuştu.

NTV

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
yahu bu salak kim bilir ne demek istedi de böyle konuştu. ardanın avrupada neden kalmadığından falan bahsetmek istemiştir kendince.
 
Son düzenleme:
Dursun Özbek: "Arda, Başakşehir'e hayırlı olsun, bizim evladımız. Ekonomik sebepler ağır basmıştır. Ekonomik tercihlerden dolayı Arda Başakşehir'i seçmiş.”


Ekonomik sebeplerden dolayı (Arda bildiğiniz gibi çok zor geçiniyor geçen İstanbul'daki villasını satmıştı) Başakşehir'i seçen sözde Galatasaraylı Arda ve bu açıklamayı yapan sözde Galatasaray başkanı Dursun Özbek.

Anlaşılan Galatasaray ismi sözde Galatasaraylıların masalarına meze olmuş. Bu camianın ismi hiç bir zaman bu kadar ayaklar altına alınmamıştı. İsimlerin başına Galatasaraylı sıfatı bu kadar kolay getirilmemeli. Dursun Özbek ve Arda çok büyük (!) Galatasaraylıysa taçsız kral Metin Oktay'a ne diyeceğiz acaba ?
 
ovv dursunun bu açıklaması ardayı saksıya fesleğen gibi oturtacak bi açıklamadır. şimşekleri ardaya çevirdi dursun başgan
 
Açıklama aslında net ama işte yapan Dursun olduğu için inanması güç geliyor. Tabii olayın diğer kahramanı Arda olunca kesinlikle böyle bir şey yoktur diyemiyorsun.
 
Arda'nı tranfer süreci bence şu şekilde olmuştur.

Türkiye den Arda'yı Beşiktaş ve Başakşehir istemiştir, Fenerbahçe normalde kesin isterdi ama adı hiç geçmedi. Arda mutlaka bizimkilerle konuşmuştur ama bizimkiler Belezoğlu'n da olduğu gibi istediği parayı vermedikleri için Arda işi olmamıştır. Olmama sebeplerinden biri de Terim veto etmiş olabilir tabi. Beşiktaş belki süreçte çok istekli değildi yada bazı baskılar aldı ve sonuç olarak Başakşehir'e kaldı. Bu durum Arda'nın da işine geldi hem çok tepki almam hemde iyi para kazanırım diye Başakşehir'e geldi.

Karakter sorunu olan birisi Başakşehir'i tek başına şampiyon bile yapsa Galatasaray'a gelmedi diye hiç üzülmem. Bundan sonra da gelmesin sakına.
 
Çok büyük ihtimalle yurtdışından Başakşehir kadar cazip para veren olmadı demeye getirmiştir. Bizim teklif yapmadığımızı artık daha kaç kişi söyleyecek acaba?
 
Üst Alt