Dursun Özbek: "Arda için çalışmalarımız var" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek: "Arda için çalışmalarımız var"


3_1.jpg

Galatasaray Kulübü başkanı Dursun Özbek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek: "Arda Turan çok iyi bir Galatasaraylı. Bize çok iyi hizmet etmiş bir evladımız. Arda'nın hizmet vereceği en önemli yer burası. Arda'nın Galatasaray'da futbolu bırakması en büyük arzumuz. Bu yönde de çalışmalarımız var."

beIN SPORTS
 
Son düzenleme:
Forumun 70% Fenerli olur boyle bisey olursa.

Bir mod böyle bir fikir beyan ediyorsa, gerçeklik payı vardır arkadaşlar..

Bu adam ne mental olarak, ne fiziksel olarak takımda iş yapamaz.

HEeeEEEeeEEEEEE Ardanın barcadan kesinlikle ayrılması gerekiyor çünkü mutsuz.. Messinin Türklerden ve müslümanlardan nefret ettiğini herkes biliyor yahudi kendisi tek amacı filistinin yıkılması şerefsiz adi
 
Geldiğinde ben abiyim, ben kaptanım, ben Barcelonadan geliyom yedek filan da kalamam triplerine girecekse hiç gelmesin. Gelecekse de futbol için gelsin huzur kaçıran olarak gelmesin.
 
Biz Selçuktan kurtulmanın yollarını ararken çetecinin şahını getirmeye çalışıyorlar.üstelik taraftarın bi kısmı da kendisinin olası gelişine
seviniyor.Neresinden tutarsan tut kepazelik.
Selçuğu kendisine 10 kere tercih ederim düşünün yani

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa
 
2011 sezonunda takımı nasıl sabote ettiği yalandan yaşadığı sakatlıklar.Harry kewell,keita,eleno üçlüsünün altını oymaya çalışması.Fatih Terim ve Ünal Aysal geldiğinde transfer sezonu bitmesine az süre kala takımın en ihtiyacı olduğu anda gitmesi.Bunları bilipte bu herif gelsin formasını alıp numara yazdırayım diyen arkadaşlar ne kadar genişsiniz.
 
Son düzenleme:
Yandık, umarım gerçekleşmez. Yerli çetesinin olduğu magazinsel bir takıma hazır olun


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Sol kanatta Yasin, Rodrigues, Emrah rotasyonunu Arda'ya bin kere tercih ederim. Yeryüzündeki en antipatik futbolculardan biri kendisi. Keşke Fener'e gitse Emre abisi gibi. FB formasıyla Arena'da topla buluştuğunda ıslığı bırak alkışlarım.
 
Üst Alt