Dursun Özbek, Arda Turan ile Görüşecek | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek, Arda Turan ile Görüşecek


949.jpg

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, katıldığı televizyon programında geleceğine dair açıklamalarda bulunan Arda Turan ile görüşecek.

Telefonla katıldığı bir televizyon programında sarı kırmızılı ekibe dönüşü hakkında açıklamalarda bulunan ve "Galatasaray taraftarlarının % 100'ü beni istemiyor" diyen Arda Turan "Sonuçta ben de bir Galatasaray taraftarıyım. Kulübüme zarar vermek istemem. Şartlar oluştuğunda bir gün mutlaka Galatasaray'a döneceğim" ifadelerini kullanmıştı.

Bugün, Dursun Özbek ve Arda Turan, Hırvatistan'la oynanacak milli maç öncesi bir araya gelecek. Özbek, Arda'yı ikna etmek için "Geçmişte olduğu gibi parçalı için mücadele et. Taraftarlar mutlaka seni bağrına basacaktır. Biraz zaman ver" şeklinde konuşacak...

Öte yandan, Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut da kiralama konusunda Barcelona'yla görüşmek için İspanya'da görüşme yapacak.

"Galatasaraylılar geri dönmemi istemiyor" diyerek sarı kırmızılı ekibe dönmeyeceğini açıklayan Arda Turan'la Galatasaray Başkanı Dursun Özbek milli maç öncesi tekrar bir araya gelecek. Özbek, Arda'yı G.Saray'a dönmeye ikna etmek için çalışacak...

Aspor
 
bilsem ki egosunu kenara koyacak sırf parçalı için ter akıtacak futbol dışında bir şeyle gündeme gelmeyecek gelmesini isterim ama şu mental haliyle şu fizikle buna imkan yok . dursun başkan eski arda sanıyor bunu .
 
Kulüp tesislerinde bodyguard olarak başlayacaksa gelsin. Sevmediğimiz gazetecilerin üstlerine salarız döver gelir.
 
Özbek, Arda'yı ikna etmek için "Geçmişte olduğu gibi parçalı için mücadele et. Taraftarlar mutlaka seni bağrına basacaktır. Biraz zaman ver" şeklinde konuşacak..

A spora bakın hele büyücü heralde bu haberi yapan.Dursunun nasıl konuşacağını önceden biliyor hırbo.
 
Dursun Ardayla konustum, olumlu yanit aldim diye gelir sirita sirita, Arda ertesi gün fenere imza atar. bknz Luci
 
Üst Alt