Dursun Özbek Basın Toplantısı Düzenledi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek Basın Toplantısı Düzenledi!


462


Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı hakkında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi.

"ERKEN SEÇİM KARARI ALMAMIZIN SEBEBİ..."

"2 önemli karar aldık. Tudor ile yollarımızı ayırdık ve erken seçime gitme kararı aldık. Bunun Galatasaray'a faydalı olacağını düşünüyorum. Bütün genel kurul üyelerimizden kongreye katılıp iradelerini ortaya koymalarını istiyorum. Galatasaray yönetimi olarak erken seçimin ne zaman yapılacağı tüzükte belirtilmiş. Yönetim olarak erken seçim yapılmasını ihtiyacı hissettiğimiz için böyle bir karar aldık."

"SEÇİM SÜRECİNDE HİZMETLERİMİZDE AKSAMA OLMAYACAK"

"Yönetimimiz görevinin başındadır. Seçim sathı mahalline girdik diye hizmetlerimizde bir aksama olacağı düşünülmesin. Galatasaray şampiyonluğun en büyük adaylarından birisidir. Bizim programımız neyse hiç kimse endişe etmesin en iyisini yapacağız. Hizmet yönünden herhangi bir aksama olması söz konusu değildir."

"HERKES YENİ BAŞKANIN ETRAFINDA BİRLEŞMELİDİR"

"Yönetim kurulumuzda geçmişte istifa eden arkadaşlarımız nedeniyle zaten eksikler vardı. Daha önce imza toplayan arkadaşlar da bu yönetimin güçlenmesi gerektiğini belirtmişlerdir. Biz sadece yönetim olarak camia olarak güçlü olmak zorundayız. Mayıs 2018 Galatasaray için çok kritik bir tarih. Her Galatasaraylı da bunun bilincinde. 20 Ocak'ta kim seçilirse seçilsin geriye kalan Galatasaraylılar o başkanın etrafında birleşmelidir ve 2018 yürüyüşünde başkanla beraber hem şampiyonluk hem de Sportif A.Ş. edimlerimiz için bir arada olmalıdır."

"HİZMETE DAVET EDİLENLER HİZMETTEN KAÇMASIN"

"Şu ana kadar kimseyle yöneticilik için görüşmedim. Kararı dün aldık ama herkesle görüşeceğim. Galatasaray'a hizmet etme arzusunda olan kim varsa onunla görüşeceğim. Galatasaray'a en iyi hizmeti kim verecekse onunla görüşmeye hazırım. Hizmete davet edilen kişiler de lütfen hizmetten kaçmasın."

YENİ YÖNETİMİN GÖREV SÜRESİ TARTIŞMASI

"Ünal Aysal ikinci döneminde seçime giderken seçim süresi belliydi, Alp Yalman seçime giderken de seçim süresi belliydi. Bugün bir ihtiyaç hasıl olmuştur. Gelecek yönetimin önündeki projeleri uygulaması için zamana ihtiyacı vardır. Galatasaray'da içtihat niteliğinde örnekler var. Geçmişte Ünal Aysal'ın ikinci seçimi var. Kaç yıl görev aldı? Burada fazla bir tartışmayı gerektirecek bir konu yok. Galatasaray'da 3 aylık seçim mi yapmak faydalı yoksa gelecek yönetime projelerini uygulayacak zamanı vermek mi faydalı. Seçime herkes eşit şartlarda giriyor."

"BENİ ELEŞTİRİRKEN GALATASARAY'A VURANLARA İZİN VERMEM"

"Mayıs 2018'e giderken birliğin beraberliğin olmazsa olmaz olduğunu söyledim. Bir proje yapıyoruz, o projenin orası şöyle burası böyle diyen arkadaşlarımız oluyor. Eleştirinin ötesinde projeye zarar veren söylemler bunlar. Galatasaray Başkanı'na zarar vermek isteyen mihraklar Galatasaray'a vurmaya başladı. Eleştirilerden hiçbir zaman yakınmadım ama ne olursa olsun başkanı yıpratalım derseniz orada dur bir dakika derim. Galatasaray hepimizin, neden Galatasaray'a vuruyorsunuz!"

"GALATASARAY'A VURANLAR YÜZÜNDEN ERKEN SEÇİM KARARI ALDIK"

"Yönetime ve başkanı yıpratmak adına kimse Galatasaray'ın kılına zarar veremez. Buna asla müsaade etmem. Bu seçim onun sonucudur. Ben seçilecek yönetimin arkasındayım. Ben seçilirsem de gelin beraber olalım, birbirimize destek verelim. Genel Kurul'un iradesine herkes saygı duymalıdır. Bugün yapılan seçim de böyle bir ortamın ortadan kaybolmasından kaynaklanıyor. Kim seçilirse seçilsin herkesi yeni seçilecek yönetimin etrafında birleşmeye çağırıyorum. 2,5 sene içinde şunu gördüm; birleşmede eksikliğimiz var."

"BU TARTIŞMALAR FATİH TERİM'E ZARAR VERİYOR"

"Fatih Terim benim de çok sevdiğim, Galatasaray'a muhteşem hizmetler vermiş bir Galatasaraylı. 2 aydan beri Fatih Terim'in etrafında devamlı bir tartışma dönüyor. Bunun sevgili Fatih'e zarar verdiğini düşünüyorum. Yönetim kurulu, Galatasaray için en uygun seçimi yapmak zorundadır. Galatasaray'a hizmet etmiş bu kişilerin yıpratılmaması gerektiğini düşünüyorum."

"TUDOR BAŞARI ÇİZGİSİNDEN UZAKLAŞTIĞI İÇİN..."

"Tudor öyle bir lince uğradı ki... 9 puan öndeyken eleştirildi. Burada aldığımız karardaki en önemli husus; Galatasaray'ın menfaatleri. Başarı çizgisinden uzaklaşıldığı zaman kimse kusura bakmayacak! Başarı çizgisinden uzaklaşan eğer yönetimse yönetim gider, antrenörse antrenör gider."

"GALATASARAY'A BAŞKAN ADAYI OLACAKSANIZ ÇALIŞMAYA SENELER EVVEL BAŞLAMALISINIZ"

"Galatasaray başkanlığına hazırlanmak için ne kadar süre lazım? Bu kulübe hizmet etmek istiyorsanız çalışmanız seneler evvel başlamalı. Ağustosta imza topladılar. O günden itibaren yönetimin değişmesi için söylemleri yok mu? Seçime en hazırlıksız olan bugünkü yönetimdir. Çünkü biz dün karar aldık. Kimse "süre az" diyerek bunun arkasına sığınmasın!"

"ADAYLARA KAPIMIZ AÇIK, GELSİN HESAPLARI İNCELESİNLER"

"Her kim seçime girecekse başkan ya da yönetici olarak... Kapımız onlara açık, gelsinler Galatasaray'ı bütün çıplaklığıyla onların önüne koyalım. Bir şekilde ben seçiliyim de ondan sonra bakarız, filan başkan şöyle yaptı diyerek enkaz edebiyatı yapma devri bitti. bunların Galatasaray'a 5 kuruşluk faydası yok. Galatasaray'ın borçları ne kadardır, kasasında ne vardır bunu bilmek isteyenlere 24 saat kapımız açık. Galatasaray'ın Mayıs 2018'deki hedefi belli, ben o hedefe yürümek için adayım. Sen de onun için aday olmalısın. Kimse seçim sonrası şu kadar alacak vardı, bu kadar borç vardı diye bir arayışa girmesin."

"YENİ TEKNİK DİREKTÖR ARAMA SÜRECİMİZ DÜN BAŞLADI"

"Yönetimlerde süreklilik esastır. Şu anda bir yönetimimiz var ve G.Saray'ın bütün ihtiyaçlarını yerine getirmekle yükümlüdür bu yönetim. Hiç kimse Galatasaray'ın hizmetlerinin aksayacağı endişesine kapılmasın. Bugünkü yönetim Galatasaray'ın hala yönetimidir. Kamp dönemi ve ara transfer için neye ihtiyaç varsa eksiksiz yerine getirecektir. Biz göreve geldiğimizde bir antrenör yok muydu geçmişten gelen, futbolcular yok muydu geçmişten gelen? Biz yönetim olarak 20 Ocak'a kadar elimizden geleni yapmakla mükellefiz.Yeni teknik direktörümüzü arama sürecine dün akşamdan itibaren başladık."

https://www.youtube.com/watch?v=FjbOLxFL5BI

GSC PORTAL
 
Son düzenleme:
Sorulan hiçbir soruya cevap vermiyor. Terbiyesizlik yapıyor. Böyle kafası çalışmayan bir adamı mı hakkediyor şu takım ya, bir tane şundan düzgün başkanlık yapacak bir adam yok mu şu takımda.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bunun karşısına aday olarak çıkmayan da haindir, kimse baskın seçim falan diye zırlamasın bildiğin rezillik bu adamın başkan olması.
 
İnşallah başkan olarak son toplantın olur artık bu adam tv ye cıktıgında Galatasaray Başkan'ı ibaresi görmek istemiyorum
 
Son düzenleme:
Öfffff içim daraldı yine ya. Şunun tipine, konuşmasına bakın. Bu mu koskoca Galatasaray Spor Kulübü'nün başkanı ?
Ne dediğinin bir önemi yok gerçekten. Umarım doğru düzgün bir aday çıkar ve bu yaratıktan kurtuluruz.
 
2.yarı yarı ilk iç saha maçına 55 bin kişiyle ve terimle girmeliyiz
dosta güven düşmana korku salmalıyız
galatasaray ligin abisidir,bu günler gelip geçer
herkes haddini bilecek
 
Bir adam iyi esnaf olabilir. İyi bir milletvekili olabilir. Ama milyonları temsil konumu olan liderlik makamını doldurmak bambaşka birşey. Liderlik yapacak bir adam değil Dursun Özbek. Belki iyi bir başkanın altında mali işlerden sorumlu 3. veya 4. adam olabilirdi en fazla.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Seçim 3 yıllık olacak.
 
Üst Alt