Dursun Özbek | Başkan - Sayfa 61 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
hatalarindan ders alan ve bunlari tekrarlamayan bir insanmis meger

tudor döneminde kurdugu iskelet kadro ile bunun sinyalini vermisti zaten

zamaninda asagiya indirilmesi kendisini daha da hirslandirmis anlasilan

böyle akilli hamlelerle hep sürdürebilir bir basari yakalanir
 
Dursun Baskan an itibariyle Efsane Ordinaryus Mareşal Lord Hipokrat Başkumandan Büyük Baskan Ünal Aysal Beyefendi Hazretlerinin ardından 2. en buyuk efsane başkanımız konumuna yükselmiştir. Arsa işlerini halledip borçları da sıfırlayınca kendisi Galatasarayimizın Ata'sı konumuna yukselip adini AtaGalatasaray olarak gonullerimize kazıyacaktır.
 
Tarihin en kötü 3 başkanından biri olarak görülen Dursun Özbek ve seçtiği yeni yönetimin şuan sonuçlara bakılırsa çok doğru işler yaptığı görünüyor. Kılçıksız işler yapıldı.

Muslera dahil herkes %100 GS modunu açmış.

Şu hayatta biraz tebessüm etmemizi sağlayan Galatasaray'a ve Galatasaray'ın mevcut aklını yönetenlere teşekkür ediyorum.

İnşallah bu çizgiyi bozmadan gereken 3-4 oyuncuyu daha alıp adımıza ve armamıza yakışır şekilde Cumhuriyetin 100.yılında şampiyonluğa ulaşırız.
 
Dursun Özbek'e yakın eski futbolcumuz Öner Kılıç'ın dediğine göre gençliğinde Turgay Ciner'le birlikte parça satıyorlarmış Anadolu'ya. İlginç bi bilgi
 
Çok akıllı çok.

Okan'i getirerek hem taraftarın gazını aldı hem de FT tehdidinden kurtuldu.

Trabzon maçındaki hezimetten sonra yükselen istifa seslerini ise Okan 'a tekmeyi basarak kesecektir.
 
Başkanim bize elindeki kadrodan en iyi verimi alabilen, oyuncularin artisini eksigini bilen, oyunu okuyabilen. Sahaya iyi yerlestirebilen ve Mac icinde duruma Göre rakibin oyununa göre a, b,c plani olan bi hoca bul
 
Üst Alt