Dursun Özbek, Bruma'yı Tottenham'a Sattı İddiası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek, Bruma'yı Tottenham'a Sattı İddiası!


page_tottenham-bruma-icin-istanbula-geliyor_381023328.jpg

Dursun Özbek, sözleşmesini uzatmak için yüzde 100 zam bekleyen Portekizli yıldızı ikna edemeyince İngilizlerin teklifini değerlendirmeye aldı. İki kulüp 15 milyon Euro’ya el sıkıştı.

Bu sezon transferde 20 milyon Euro bonservis harcaması yapan Galatasaray yazın kemer sıkmak zorunda. Alman yıldızı Lukas Podolski'yi Vissel Kobe'ye satan sarı-kırmızılılar, kulüpte bir yıl sözleşmesi kalan Bruma'yı da sezon sonunda gönderiyor. Uzun süredir Premier Lig ekiplerinin takibinde olan Portekizli yıldız için Tottenham devre arasında Galatasaray'ın kapısını çalmıştı. Dursun Özbek, Ocak ayındaki bu teklife şampiyonluk hedefi nedeniyle olumsuz cevap vermişti.

DURSUN ÖZBEK'TE BEDAVA GİDECEK ENDİŞESİ VARDI

Yeni sözleşme imzalamak için yüzde 100'den fazla zam bekleyen Bruma'nın (1.2 milyon Euro kazanıyor) bir sonraki sene bedavaya gitmesinden endişe eden Dursun Özbek, 22 yaşındaki oyuncudan vazgeçmeyen Tottenham'ın teklifini sezon sonunda değerlendirmeye karar verdi. Kulislerde konuşulanlara göre; iki kulüp 15 milyon Euro bonservis bedelinde anlaşma sağladı.

ADA'DA VİTRİNE ÇIKMAK İSTİYOR

Bruma'nın Premier Lig vitrini sayesinde Portekiz A Milli Takım kapılarının kendisine açılacağını düşündüğü öğrenildi. Yıldız oyuncu, bu sezon Galatasaray'da harikalar yaratsa da Portekiz A Milli Takımı yerine U-21 Milli Takımı'ndan davet almaya devam ediyordu.

DÖRT KUPA KAZANDI

Galatasaray formasını üç sezon giyen Bruma, bu süreçte 4 kupa kazandı. Portekizli yıldız, bir lig şampiyonluğunun yanında 2 Türkiye Kupası havaya kaldırırken, bir de Türkiye Süper Kupası'nı kazandı.

Sabah


PORTAL HABERİ
 
şut atmasını 2 sene de öğrendi .pas vermesini öğrenecek,arkasında ki adama yardım etmesini öğrenecek,orta saha da top kapacak vs vs vs

bana sinirlenen olabilir ama gitmeli
 
Boyle bir para yok ,varsa eger , sozlesme bitimine 1 sene , gorusme hakkina sayili aylar kala bir oyuncuyu 15 milyona satmak herhalde ulke olceginde gorulmemis bir basari olur

boyle bir basariyi da dursun saglayamayacagina gore haber yalandir cikarimi yapabiliriz
 
ya bu brumanın bizde kalma niyeti yok zaten 2katı değil 3 katını verseler durmaz gibi geliyor bana.
Tamam satalım ama wanyama+dembele+janssen i üçlüsünü kiralık versinler. :hat:
 
Son düzenleme:
Benim bildiğim sporting Lizbona %25 pay verilecek 15 milyona satıldı desek yine satın alınan fiyata gelir. Hatta zarar bile olur. Sözleşme uzatılıp yeni yönetime bırakılmalı diye düşünüyorum.
 
[FONT=pt_sansregular] Ayrıca, eğer futbolcu gelecekte başka bir kulübe satılırsa, futbolcunun satış fiyatı ve satış olduğu taktirde eski kulübüne satış gününe kadar yapılan tüm ödemeler düştükten sonra kalan tutar üzerinden hesaplanan %25'lik tutar eski kulübüne ödenecektir. [/FONT]
 
Vay anasini 10 Milyon bonservis, Bruma ya 1 Milyon imza parasi ve 2014/15 sonunda CL'ye katildigimiz icin 1 Milyon daha bonus. Yani oyuncunun maasi haric bize maliyeti 12 Milyon.

Ha bu arada Dursun NAH satar o paraya. 1 sene sözlesmesi kalmis oyuncuya kimse o kadar para yatirmaz bizim gibi enayi degil herkes.
 
Son düzenleme:
Oyuncunun eski kulübü eğer aşağıdaki şartlar gerçekleşirse maksimum 3.000.000 EUR daha bonus alabilmeye hak kazanacaktır:
1) Galatasaray 2014-2015 ve sonraki sezonlarda UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazandığı taktirde herbir sezon için 1.000.000 EUR (toplamda maksimum 2.000.000 EUR olmak üzere),
2) Galatasaray 2014-2015 veya sonraki sezonlarda Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadığı taktirde sadece bir defaya mahsus 1.000.000 EUR.


Kisacasi bu transferden zarar etmis olacagiz bu bonuslari da isin icine dahil edersek.
 
Üst Alt