Dursun Özbek, Cenk Ergün ve Selçuk İnan, Point Otel'de Görüştü! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek, Cenk Ergün ve Selçuk İnan, Point Otel'de Görüştü!


DSCF7601.JPG

UEFA Avrupa Ligi'ne 2. ön eleme turunda şok bir şekilde veda eden ve taraftarın tepkisini çeken Galatasaray'da bir yandan transfer çalışmaları sürerken diğer yandan yeni sezon için takım atmosferini düzeltme çabaları da sürüyor.


Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak için şu ana dek Belhanda, Mariano, Maicon ve Gomis'i kadrosuna katan, birçok isimle de temaslarını sürdüren Galatasaray'da bugün kritik bir zirve gerçekleşti.

Başkan Dursun Özbek, Futbol Direktörü Cenk Ergün ve takım kaptanı Selçuk İnan, bir saati aşkın süre Point Otel'de toplantı gerçekleştirdi.

Gerçekleşen zirvede, takımın içinde bulunduğu kötü durumdan çıkmanın yolları konuşuldu. Kaptan Selçuk'a takım içindeki problemlerin sorulduğu görüşmede bunun dışında birçok konu da gündeme geldi.

Toplantıda bir saatin sonunda Selçuk İnan görüşmeden ayrılırken Başkan Dursun Özbek ve Cenk Ergün, toplantıya devam etti.

Goal.com
 
Futbolcuya dayalı düzeni ortadan kaldırmaya çalışan bir başkanın, futbolcu ile toplantı yapması tam bir çelişki.
 
Dursun Özbek : Selçuk bize Sneijder'i gönder dedin , gönderdik , halimiz harap daha kötü olduk.Sorun nedir, bunu çözmemiz lazım.

Selçuk : Muslera eskisi gibi değil .. Yapılan yeni transferler takımın dengesini bozdu.
 
Bazen ciddi ciddi şu takımı bırakmayı düşünüyorum ama bütün geçmişimi hiç ederim diye yapamıyorum
 
2 yıldan beri ıslıklanan adamla kriz toplantısı yapan yönetim su saatten itibaren istifasını vermelidir.

aksi halde bu toplantıdan da anlaslacagı gibi bizi cok kötü bir sezon bekliyor. fernando veya baska bir merkezde hayal. selcuk ve selcuk un istedigi bir partner olur.
 
Aysal sözleşme uzattı gönderemiyoruz adamı tüh hatta öyle noktaya geldiki düşülen çukurdan çıkmak için de ona danışıyoruz herhalde bu da aysalın yaptığı sözleşme gereği.
 
Üst Alt