Dursun Özbek Çıldırdı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek Çıldırdı!


dursun-ozbek-ten-hakem-mete-kalkavan-a-tepki-9231328_o.jpg

Galatasaray’da neredeyse yeni transferleri bile gölgede bırakan Sneijder krizinde sular durulmuyor... Hollandalı oyuncunun, ‘Taraftarın desteğini tamamen arkasına alma amaçlı’ olarak yorumlanan sosyal medya paylaşımları ve işi bu boyuta taşıması, Başkan Dursun Özbek’i kelimenin tam anlamıyla çıldırttı.


“Galatasaray’da kalıyorum. Yarın, önce sağlık kontrolü sonra Florya’da idman” ifadelerini kullanan Sneijder için Aslan’ın patronunun, “Zaten Florya’da çalışıyordu. Bunu yeni bir şey gibi sunması, bu konuyu taraftarların duyguları üzerinden gündemde tutması, farklı tartışma mecraları açması ne onun kariyerine ne de bizim ona karşı iyi niyetimize yakışıyor” değerlendirmesini yaptığı öğrenildi.

Menaceri aracılığıyla Hollandalı futbolcunun mutlaka uyarılacağı ve bu tip platformlar üzerinden mesaj vermemesinin isteneceği de gelen haberler arasında.

Artık uzatmayacak

Krizin hem yönetimi hem de takımdaki diğer oyuncuları olumsuz etkilemesinden endişe duyan Başkan Dursun Özbek’in bu hafta Sneijder konusuna nokta koyacağı belirtildi. Orta yol ve yeni çözüm arayışları için oyuncunun menaceri Guido Albers’e çağrıda bulunacak Galatasaray’ın patronu da işin ekonomik boyutuyla alakalı olarak da çalışma yapacağı dile getirildi.

Fanatik
 
Çıldıracağına yiyorsa Olcan konsunda olduğu gibi fesh et.

Yemiyor degil mi,bu sefer baltayı kayaya vjrdun ve elinde patladı.
İstersen messiyi getir seninle başarılı olma şansımız sıfır sıfır sıfır
 
Cildiran dursun degil selcuk ve evlat cetesidir. Teker teker gideceksiniz. Once sabri sonra balta ve simdi semih. En sonunda sneijder selcuk'a sah cekecek.
 
gecen dedigim gibi ilk macta icerde dursuna koro halinde en agir küfürler edilmelidir
baska türlü anlamaz

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
 
Kendince hakli olabilir ama be kardesim bu isi kamp baslamadan önce cözseydin bunlarin hic biri olmayacakti.
O yüzden bunlar bos zirvalamadan öte gitmez, oyuncular, kamp etkileniyormus, ee o zaman halletsene kamptan önce.
 
Üst Alt