Dursun Özbek, "Devrim" Gibi Bir Karara İmza Atıyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek, "Devrim" Gibi Bir Karara İmza Atıyor


Galatasaray Yönetimi, kulübe ait bütün medyatik faaliyetleri, GSTV, radyo, ve sosyal medya hesaplarını Tigon isimli bir firmaya devrediyor. Ancak kulübe yakın olan ve camiayı yakından tanıyan kulüp üyeleri, yönetimin kulübe ait medya faaliyetlerini Tigon firmasına devretmesini ciddi iddialarla şaibeli bulduklarını öne sürüyor.

Bu iddialara göre başkan Dursun Özbek kendisine seçim kazanmasında ciddi katkı sağlayan ve genel kurul hazerununu en iyi bilen kişi olarak bilinen Galatasaray Lisesi mezunu Ruhi Ergunalp'e, seçim öncesinde söz verdiği ve kulübün medyatik faaliyetlerinin yönetiminde görev vereceği ileri sürülüyor. Bunu gerçekleştirmek için de Tigon isimli daha önce saat pazarlama sektöründe faaliyet gösteren bir firma seçildi. Başkan Dursun Özbek direk olarak bu firmaya kulübün medya faaliyetlerini teslim edecekti. Fakat bu gelişmenin duyulması ve Sarı Kırmızılı camiada itiraz seslerin yükselmesi üzerine ihale açılması kararlaştırıldı. Ancak ihale süresi 21 gün gibi kısa bir zaman diliminde sonuçlandırıldı. Böylece sahibinin Altuğ Erim olduğu Tigon firması ihaleyi kazandı.

TİGON FİRMASI 26 ŞUBAT'TA TİCARET ORASI'NA BAŞVURARAK ANİDEN FAALİYET ALANLARINA MEDYA İLETİŞİMİ DE EKLEDİ

Tigon'un firmasının sahibi Altuğu Erim ise eski başkan Özhan Canaydın'ın iş ortağı ve Ünal Aysal döneminde de yöneticilik yapan Mehmet İpekdokuyan tarafından Sarı Kırmızılı camiaya yakınlaştırıldı. Altuğ Erim daha sonra 4 yıldır kulübün Sicil Kurulu Başkanlığını sürdüren ve "Liseci" olarak bilinen Serdar Eder ile yakın dost oldu.
Böylece Başkan Dursun Özbek ve Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder'in yakın dostu olan kişi kulübe ait medya faaliyetlerini sürdürecek şirketin sahibi durumunda. Şirketin genel müdürü ise Dursun Özbek'e seçim kazanmasında büyük katkı sağlayan Ruhi Ergunalp olacak.

RADYODA SKANDAL

Galatasaray'ın medya sektöründeki faaliyeti tamamen "Liseci" bir zihniyetle yönetilmaya başlanırken, kulübe ait radyonun başına getirilmesi düşünülen kişi de yine Galatasaray Liseli olan Giray Güngör. Giray Güngör'ün daha önce radyocu olarak görev yaptığı Best FM'de bir yolsuzluk olayı yüzünden görevine son verildiği iddiaları cok ciddi olarak sıcak gündemi oluşturuyor. Ayrıca Giray Güngör'ün eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal ile su işi yaptığı ve bu iş döneminde karşılıksız çek ve dolandırıcılık suçlarından cezaevine girdiği biliniyor. Bu yüzden RTÜK talimatnamesine göre Giray Güngör'ün iletişim sektöründe yöneticilik yapmasının uygun olmadığı ileri sürülüyor..

Kadir ÇETİNÇALI, İSTANBUL, DHA
 
Bu nedir biri açıklarmı bana ? neyin devrimi

kulüp medyayı yönetmesi için kendine özel bir şirketle anlaşıp onlar pazarlıcak baktıki dursun ben sosyal medya radyo ve televizyonu (gs tv) zarara giriyor anlaşma yapıp bütün hakkları ona verdiler maddeleri bilmiyorum tam olarak kardan pay mı alacak yoksa yıllık bir bedelmi sponsorlar gibi onu tam olarak bilemiyorum
 
Tigon, erkek kaplanla dişi aslanın yavrusunun adıymış. Yani eşekle at'ın katır olması gibi.

Neden dişi aslan peki ? Sübliminal mesaj mı veriyorlar ?

Bahsedilen firma da saat firmasıymış ve ihaleden birkaç gün önce ticaret faaliyetine "Medya" ekleterek ihaleye tek başına girmiş ve kazanmış.

Sözkonusu medya firmasının (!) internet sitesi bile olmaması son derece büyük şüphe uyandırdı bende. Çok karanlık işler dönüyor bu konuda. Umarım genel kurulda bu konuyu konuşacak babayiğitler çıkar.

Bu da resmi sitesi :)

146c24a2b53b6c186c0fbc1f33168646.jpg
 
Bende kendi kendini kovarak görülmemiş bir karar aldığını sanmıştım.

Oysa ki sadece peşkeşe devam ediyor.
Otel bitsede Dursun işletmeyi kendine alsinda kurtulalım

Lanet gelsin DURSUN ve Ekibine!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.
 
umarim mali genel kurulda bunlari iyice bir rezil edecek genc üyeler cikar , galatasaray tarihinde bukadar karanlik bir dönem görülmemistir adnan polat dahil, adamlar resmen galatasaray batirmak ve soymak icin yöneticiler oldu
 
Bu tigonun sahibi dolandiriciliktan içeri girmiş çıkmış

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
bu çapsızın gitmesi için tek çare var o da mali kongrede aynen adnan polat gibi idari açıdan ibra edilmemek

bunaklar ve gencler destek verirse anca olabilir bu yok olmazsa 2 yıl daha gecmiş olsun
 
Üst Alt