Dursun Özbek: "Doğru bildiğimiz yoldan asla geri adım atmayacağız" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek: "Doğru bildiğimiz yoldan asla geri adım atmayacağız"


DHXj2YNXcAEOf6e.jpg
 
Siyaset sırtını okşadıkça erkek oluyor, siyaset desteğini çektiği zaman sokağa çıkacak hali kalmayacak haberi yok.


Böyle taraftara böyle başkan, layık...
 
Sen şu eksik transferleri de tamamlada önce Başkan, icabına bakarız daha sonra konunun.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
transferler ve bugünki gibi imitasyon kaoslarla taraftarı ve camianın belli bi kısmını tavladı.
bu yıl şike yapmadan gitmeyecek diyordum ama 2018de de başkan seçilecek görünen o.
 
Bu açıklamaya göre Dursun gaza gelip olağanüstü kongre için imza atanlara inat daha da fazla transfer yapacakmış gibi hissediyorum.
 
Siyaset sırtını okşadıkça erkek oluyor, siyaset desteğini çektiği zaman sokağa çıkacak hali kalmayacak haberi yok.


Böyle taraftara böyle başkan, layık...

Siyasi destek yalnız ona muhalif kesimde de bayağı var. O yüzden bu yorum doğal olarak çok da doğru değil. Nazifoğlu iktidar yalakası kanallara çıkıp onların desteğini almadı mı sanki? Zira Adnan Polat da iktidarın maşasıydı fakat ona da bu genel kurulun yaptıkları belli. Liseyi liselileri seversin sevmezsin ama gerçekten Atatürk ilkelerini benimseyen yapıdadır ve Galatasaray Divan üyelerinin çoğu İslam karşıtı bile olabilir çünkü okudukları okullar normal okullar değil. Kendini ve hayatı sorgulattıran okullar. Geçen günkü programda demişti Rasim hatta divan üyelerinin çoğu ateist ve Tayyip'i sevmeyen insanlar. Aynı zamanda bugün Nazifoğlu da söyledi "Siz üyeler o kanalı(Beyaz TV) pek sevmezsiniz ama onlar benim dostlarım." ve camianın liseli kanadının aslında son derece elit olduğunu gözler önüne serdi. Bu adamlar Hakan Şükür'ü ihraç oylamasında 70-80 yaşında olmalarına "Yaşa Mustafa Paşa" diye ayağa kalkıp alkış tutan. Zaten bugün çıkıp konuşanların ve eleştirenlerin hepsi alaylı. Liseli kesim daha nötrdü veya çoğunlukla Dursun'un yanındaydı.
 
Üst Alt