Dursun Özbek En Az Maç Kazanan Başkan! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek En Az Maç Kazanan Başkan!


dursun_ozbek_enson_8878.jpg

Galatasaray’ın Başakşehir'e yenilgisiyle ikincilik şansı iyice azalırken, Dursun Özbek ligde Aziz Yıldırım ve Fikret Orman’ın da gerisinde kaldı.


Dursun Özbek ve yönetimi, 23 Mayıs 2015’te başlayan görev sürelerinde çok düşük bir galibiyet yüzdesine sahip oldu.

Göreve gelmesiyle birlikte sezonu 3 kupayla kapatan, ancak ilerleyen dönemlerde taraftarlarla arası bir türlü barışmayan Dursun Özbek, görev süresinde ligde sadece 29 Galatasaray galibiyeti gördü.

23 Mayıs 2015 tarihinden itibaren Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de 63 maça çıktı. Bu 63 maç içerisinde sarı-kırmızılı takım sadece 29 galibiyet alabildi. %50’nin altında galibiyet yüzdesine sahip olan Dursun Özbek, Galatasaray’ın başında ligde 17 yenilgi yaşadı.

BAŞKANLAR İÇERİSİNDE ZİRVE FİKRET ORMAN’IN

Aziz Yıldırım, bu dönem içerisinde (23 Mayıs 2015 sonrası) Dursun Özbek’ten daha fazla lig galibiyeti yaşadı.

Geçen sezonu şampiyon bitiren ve bu sezonun 28. haftasına da lider giren Beşiktaş’ta ise Fikret Orman, ezeli rakiplerinin başkanlarına fark attı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 23 Mayıs 2015’ten bu yana siyah-beyazlı takımın ligde tam 44 galibiyetini gördü. Dursun Özbek ve Aziz Yıldırım’ı bu alanda geride bırakan Fikret Orman, bu süre içerisinde sadece 8 kez ligde Beşiktaş yenilgisi gördü.


[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]

Başkan
Galibiyet
Beraberlik
Mağlubiyet


Fikret Orman (Beşiktaş)
44
11
8


Aziz Yıldırım (Fenerbahçe)
37
17
9


Dursun Özbek (Galatasaray)
29
17
17

[/TABLE]
 
Defolup gidecek kurtuluşu yok.

Galatasaray başkanı fln değil bu adam.

Dursun gidene kadar Galatasaray'a 1 TL bile veren de Dursun gibi haindir.
 
Bu sıfatsızın sıfatına Başkan ibaresini koymayın lütfen başka site haberini koyarken bile başlık düzenlenebiliyorsa kendisine uygun bir sıfat ile başkan sıfatını değiştirirseniz süper olur.
Hain sıfatı çok iyiydi mesela yapanın eline sağlık
 
Az kazanıyor diyince para anlamında sanıp komisyon falan diye küfretmeye girmiştim ama başgan yine yanıltmadı. Daha çok küfür ettirebildi kendine.
 
Üst Alt