Dursun Özbek: "Federasyon bana hemen ceza kesiyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek: "Federasyon bana hemen ceza kesiyor"


fft16_mf6625280.Jpeg

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, GSYİAD’ın iftar yemeğinde TFF ve MHK’yı yaylım ateşine tuttu.


İşte Dursun Özbek’in çok konuşulaşacak açıklamaları:

"Benim söylemem ile olmuyor. Daha önce de hakem hataları ile ilgili düşüncelerimi aktardım. Ancak federasyonda buna tepki olarak ceza verdi. Burada ceza alan aslında Türk futbolu. Galatasaray’ın, 12-13’e yakın penaltısı verilmedi. Aleyhine çalınan ve rakiplere verilen yanlış penaltıları saymıyorum! Dünkü Alanyaspor maçında ders niteliğinde penaltı pozisyonları vardı. Hangi pozisyonda penaltı verilmesi hangi pozisyonda verilmemesine ışık tutacak pozisyonlardı. Ve ikisi de peş peşe oldu.

"Buradan ben MHK Başkanı Sayın Yusuf Namoğlu’na sesleniyorum. Allah aşkına siz çıkın bir şeyler söyleyin, " Hakem hatalı karara imza atmıştır penaltıyı verdi, vermedi" diye...Olaylar sadece tarihin tozlu sayfalarına gömülüyor ve orada bırakılıyor. Konuşma seviyemi belli noktada tutmak istiyorum ama etkilenmiyor kimse."

"Seviyeyi yükseltiyorum bu kez Federasyon cezalandırıyor. Galatasaray’ın bu sezon büyük ölçüde hakkı yenmiştir. Hesap yaptığınız zaman kaybedilen çok puanımız var. Tabii burada Beşiktaş’ın şampiyonluğunu gölgelemek maksadı ile konuşmuyorum. Ama bu alınan kararların aradaki puan farkında çok büyük etkisi var. Federasyonun önümüzdeki yıl uygulamalarında çok daha dikkatli olması gerekli diye düşünüyorum."

"Bir Şampiyonlar Ligine girmeniz halinde 30 milyon euroya yakın ayak bastı parası var. Buradan elde edeceğiniz gelirler var. Bu gelirlerden mahrum kaldığınız zaman bütçeniz etkileniyor. Bunun çok iyi düşünülmesi lazım."

"Video hakem buna çözüm olabilir. Kulüpler Vakfı olarak da bu yönde kararımız var. Ama ben buradan özellikle TFF ve MHK’ye uyarıda bulunmak istiyorum. Bu hakem hatalarının minimize edilmesi gerekli. Kasıt aramamaya çalışıyorum. Fakat peş peşe yapılan hatalar sonunda insan bu işin içinde kasıt var mı diye de düşünmeden yapamıyor."

"Beşiktaş bu sezon iyi bir futbol ortaya koydu. Şampiyonluğu da hak ettiler. Benim söylemlerimde Beşiktaş’ın şampiyonluğuna gölge düşürmek amacı ile değil. Ama ortada bir vaka var. Hakem hataları artık son bulsun demeyeceğim. Çünkü hakem hatalarının bitmesi mümkün değil. Ama artık Galatasaray hakem hatalarının hedef takımı olmak istemiyor."

"Leipzig Kulübünden teklif aldığımızı geçen hafta söylemiştim. Dolayısı ile bu teklif masada duruyor. Henüz sonuçlanmış değil. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bunun dışında bir şey söylememiz şu anda mümkün değil. Masada bir görüşme var ve neticelenmeden konuşmamak lazım."

"Şu anda ligler bitmedi. Bu yüzden kadromuzdaki oyuncularla ilgili yorum yapmak çok fazla doğru olmaz. Ama, önümüzdeki sene için eksiklerimizi tespit ettik. Teknik Direktörümüz Tudor, Cenk Ergün ve scout ekibimiz zayıf olduğumuz noktalar adına oldukça geniş bir liste hazırladılar. Bütçemize göre önümüzdeki sene en iyi Galatasaray’ı yaratmak adına çalışıyoruz. Hocanın sunduğu raporda gelecek ve takımdan gönderilmesini istediği futbolcularda var."

"Galatasaray adası ile alakalı şu anda konuşmak istemiyorum. Çünkü bu konu şu anda yargıda olan bir konu. Üzücü bir olaydı. Yargının sonucunu bekliyoruz."

Futbol Arena
 
Ulan dua et taraftar sana ceza kesmiyor.

Yüzsüz yüzsüz hala konuşuyorsun.

Galatasaray'ın içine sıçtın, defol git artık rezil herif.
 
Yusuf Namoglu bizim hakkimizi koru diyor, ulen sen niye o koltukta oturuyorsun peki? Sen boyle pisirik oldugun icin hakemler de seni iplemiyor.
 
Yapacacin tek sey var gecen seneki gibi scoutlara guvenip bu sefer islerini bitireceksin agirdan almayacaksin
 
Eşek kulaklarına filler boşalsın. Ramazan ayında şu herifin sıfatını görmeyelim ya valla günaha giriyoruz yok yere. Adam diye buna mikrofon uzatanların da ....
 
İnsan üzülüyor gerçekten vallahi.
Dursunun rezalet yönetiminliğine mi daha çok üzülüyorum yoksa Galatasaray başkanına edilen hakaretlere mi daha çok üzüleyim karar veremedim. İstifada etmiyor ki Allahın cezası :(

TT Ali Sami Yen ARENA !!!
 
Sezon bitti hakkımızın yendiğini daha yeni anladı gerizekalı herif.Senin gibi mallar olduğu sürece daha çok hakkımız yenir merak etme.
 
"Benim söylemem ile olmuyor"

Daha başta çuvalladı hıyar
Adam olda sözünü geçir
Ama adam değilsin ki
Şu 2 senede ne kadar yalan konuştuğunu allah bilir

Senin o basmayan beynine sokuyim
Sana bakkal dükkanı emanet edilmez


TapaTalK
 
Yahu abicim senin sportif direktörün ,bruma için herhangi bir teklif almadık demedi mi ? Bunlar nasıl şizofren , nasıl insanlar.. İnsanları da kendileri gibi sanıyorlar.
Tekra tekrar yazıyorum, allah sabırlar versin hepimize.
 
Son düzenleme:
Üst Alt