Dursun Özbek: "Fenerbahçe 4. yıldızı takmadan biz 5. yıldızı takarız" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek: "Fenerbahçe 4. yıldızı takmadan biz 5. yıldızı takarız"


870817.jpg

Galatasaray camiası Fenerbahçe gibi olmadı... Fenerbahçe kongresinden önce kongre yapacak olmalarına rağmen, bu süreci geri planı atıp takım için kilitlenmeyi başardılar. Ama başkanlığa adaylığını koyacak isimler çalışmalarını alttan alta sürdürüyor. Bunlardan birisi de Dursun Özbek.

20 Ocak’ta Mustafa Cengiz’e kaybeden ama Mayıs’ta tüm ''aman sakın ha aday olma'' sözlerine rağmen adaylığı düşünen Özbek, yönetim kurulunu oluşturmak için çalışmalara devam ediyor. Özbek’in Mayıs ayında listesine almak için çalıştığı isimler arasında; Işın Çelebi adı ilk sırada... onun dışında Dikran Gülmezgil, Aydın Yardım, Abdullah Kavukçu, Erdal Aslan da gözdeler arasında. Bazı abiler ise Mehmet İpekdokuyan, Mete İlkiz, ve özellikle de Ebru Köksaldı’nın yönetim kuruluna davet edilmesi için bastırıyor. Mehmet Altıoklar, Levent Karadeniz, Erdem Keçeci, Ali Yüce ve Ceyda Gürcan da yine Özbek’in aklında olan isimler olarak öne çıkmış durumda.

UEFA ile yeni bir FFP konusunda kıran kırana pazarlık yapan Galatasaray, büyük ihtimalle önümüzdeki dönemde transferde bu sezonki hareketliliği yaşayamayacak.

Camiada konuşulan ise yeniden aday olmaya hazırlanan Dursun Özbek’in söylediği iddia edilen ama ağzından hiçbir zaman duyulmayan, ''Fenerbahçe 4’üncü yıldızı takmadan biz 5’inci yıldızı takarız'' sözleri. Dursun Özbek’in bu sözleri katıldığı bir sohbette söylediği ve ''UEFA şampiyonu olan takımın temelleri 1996’da atılmıştı. Sonra 4 yıl üst üste şampiyonluk ve UEFA Kupası gelmişti. Şimdi de aynı temelleri attık. 4 yıl üst üste şampiyon olur muyuz bilmem ama doğru tahmin ediyorum Fenerbahçe, 4’üncü yıldızı takmadan biz 5’inci yıldızı takarız'' ifadelerini kullandığı belirtiliyor.

Ajansspor
 
UEFA şampiyonu olan takımın temelleri 1996’da atılmıştı. Sonra 4 yıl üst üste şampiyonluk ve UEFA Kupası gelmişti. Şimdi de aynı temelleri attık."

Ulan sen ne yüzsüz adamsın? Kulübü 5 paralık ettin hırbo, ne başarı temeli?
 
Agzımı bozacagım gereksiz yere. Allah seni bir daha başkan olarak göstermesin bizlere. Takımdan kulüpten net soğurum.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bizden biri bizi kuslarla kiyaslamaya basladigi anda kufuru hak eder!
Bizim olcumuz Avrupa devleri! yerel ligimizde kiyaslanacak takim yok ! :mad:
 
UEFA şampiyonu olan takımın temelleri 1996’da atılmıştı. Sonra 4 yıl üst üste şampiyonluk ve UEFA Kupası gelmişti. Şimdi de aynı temelleri attık."

Ulan sen ne yüzsüz adamsın? Kulübü 5 paralık ettin hırbo, ne başarı temeli?

Gerçekleşirse ne yapacaksın? :D
Gerçekleşirse böyle bir durum, gerçekleştirenlere bakarım. Dursun'a bundan pay çıkarmam, herifi tarihimizden silme şansım olsa direkt silerim, hiç tahammülüm yok vallahi, rezalet bir başkanlık örneği sergiledi, adam daha konuşamıyor ki yahu, nasıl o servete nail olmuş vallahi şaşılacak iş.
 
Şu adamın tekrar aday olmayı düşünmesi bile bizim adımıza utanç vesilesi olmalı:mad::mad::mad: rezil rüsva edilerek,bir daha aday olmayı aklına bile getirtmemiz gerekirken adam utanmadan ortalarda dolaşabiliyor :sick::sick:
 
Üst Alt