Dursun Özbek Florya'ya Gitti! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek Florya'ya Gitti!


dursun_ozbek_florya_ya_gitti_h8724_c778d.jpg

Başkan Dursun Özbek Florya'ya gittiği öğrenildi. Dursun Özbek Tudor'la görüşme halinde... Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kasımpaşa yenilgisi sonrası Igor Tudor ile durum değerlendirme toplantısı yapıyor.

GALATASARAY'DA SICAK SAATLER!

Hırvat teknik direktör, takımdaki disiplinsiz tavırlarından ötürü birkaç futbolcunun kadro dışı kalmasını isteceği belirtildi.

NTV Spor'da geçen habere göre Tudor'un istemiyle bazı futbolculara ceza verileceği ifade edildi. Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in de ceza alacak oyuncular arasında olduğu dile getirildi.

Hollandalı yıldıza nasıl bir ceza verileceği ise toplantı sonunda belli olacak.

Dursun Ozbek Florya’ya Gitti!
 
Son düzenleme:
sneijder bruma ve muslerayı da gönderin göndermeyen orman çocuğudur. o gün gelecek elbet geldiği gün kulüpten kaçacak kapı bulamazsınız inşallah.
 
Evet bütün sıkıntı futbolcularda tek sıkıntı onlarda. Özellikle Sneijder'de. Vurun kellesini.

Aranızda bir de başkanı tebrik edenler var. Vallahi bravo.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
sneijder de gram beyin varsa hemen gider aynı şekilde bruma ve muslera da. takımın ecdadını öttürdüler hala sneijder brumanın gönderilmesiyle tatmin olacak insanlar var. dursun ve tudorla size mutluluklar takım ölmüş adam sneijder ve brumadan tek başlarına maç kazandırmalarını şampiyon yapmalarını falan bekliyor.
 
Takim icine hizip sevgisizlik vurdumduymazlik siringa eden bu ve selcuk bu takimdan giderse bu yonetim ilk olumlu icraatini yapmis olur

somurgeci ikili
 
Üst Alt