Dursun Özbek, Galatasaray Kültür Derneği'nin Gecesine Katıldı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek, Galatasaray Kültür Derneği'nin Gecesine Katıldı


002327_5069297.jpg

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Kültür Derneği'nin gecesine katıldı.


Gecede Özbek'e tespih hediye edilirken, Başkan esprili bir şekilde, "Tespih, sabrı çağrıştıran bir şey. Biz de sabra ihtiyacımız olan günler yaşıyoruz. Yerinde bir hediye oldu" şeklinde konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray 1905 Kültür, Sanat ve Spor Derneği’nin gecesinde yaptığı konuşmada, futbol takımının başarılı bir performans sergilediğini ancak erken havaya girilmemesi gerektiğini söyledi.

Point Hotel Barbaros’ta gerçekleştirilen gecede Özbek, şu konuşmayı yaptı;

“Futbol takımı geride kalan 2 sezonda parlak bir başarı grafiği sergileyemedi. Bunda finansal durumun da etkisi var. Finansal yapının düzelmesiyle birlikte özellikle futbolda yavaş yavaş yukarılara çıktığımızı görmektesiniz. Futbol gayet iyi gidiyor. Bugünden erken yorumlara girmek istemiyorum. Galatasaraylıların bugünden böyle bir havaya bürünmesi, bize zarar verir. Lig uzun bir maraton. Nefesimizi hiç başka yere harcamadan koşmak zorundayız. Mayıs ayında bulunduğumuz nokta çok önemli.”

GSCimbom Portal
 
Üst Alt