Dursun Özbek, Genel Kurulu İşaret Etti! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek, Genel Kurulu İşaret Etti!


dursun-ozbek-31-01.jpg


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer çalışmalarına mali genel kurul sonrasında başlayacak.

Sarı-kırmızılı takımda kapıda bekleyen bütün sorunlar, cumartesi günü yapılacak olan kritik mali genel kurul sonrasına ertelendi. Başkan Dursun Özbek ve yönetimi ibra olursa transfer için hemen düğmeye basılacak.

Tarihin en kritik mali genel kurullarından birisine hazırlanan G.Saray'da Başkan Dursun Özbek, dün yapılması gereken haftalık yönetim kurulu toplantısını erteledi. Kulüpte biriken sorunların cumartesi günü yapılacak olan mali genel kurula kadar rafa kaldırılmasını isteyen Başkan Özbek, bir süre bekleme kararı aldı. Çünkü zirveden çıkacak sonuca göre yeni yol haritası belirlenecek.

Başkan Özbek, kurulda idari ve mali açıdan ibra olmayı bekliyor. Sportif anlamda çok başarılı olmasalar da kulübü zor durumda devraldıklarını ve iyi işler başardıklarını düşünüyor. Genel kurul sonrasında olumlu bir sonuç çıkarsa hemen futbolcuların alacakları yatırılacak ve önümüzdeki yılın transfer çalışmaları başlayacak. İbra edilmez ise 1 ay içinde seçime gidilecek ve Özbek aday olamayacak.

AMK SPOR




 
Suan galatasaray baskani diye dokunulmazligi var forumda ama gün gelecek ineceksin o koltuktan ozaman sana ana baci düz gideceim
 
Bu kulübün degismez gercekleri vardir bunlardan biri de normal sartlarda transfer calismalari Temmuz dan önce masaya yatirilmaz.
 
Üst Alt