Haber - Dursun Özbek: "Giderek Galatasaray daha değerli bir hale geliyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haber Dursun Özbek: "Giderek Galatasaray daha değerli bir hale geliyor"


117621.jpg

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de Riva projesinin sonuçlanmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.


"Önümüzdeki günlerde çok rahatlayacağız. Çok sevinçliyiz. Çok iyi bir iş yaptık. Firmayı yapanlar da zaten Galatasaraylı. Transfer için burası yeri değil."

GS TV'ye de açıklamalarda bulunan Özbek, "Hayırlı olsun. Çok başarılı bir ihale süreci geçti. Yapmak istediğimiz projeler hedefe ulaşıyor. Emeğe geçen herkese tekrardan teşekkür ediyorum. Giderek Galatasaray daha değerli bir hale geliyor." ifadelerini kullandı.

Ajansspor
 
Lig Radyo‏ @LigRadyo
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek: İhaleden gelecek paraların hepsi banka borçlarına gidecek çünkü Galatasaray bu borçlardan çok çekti.
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek: Benim verdiğim sözler var, ihaleden gelen parayla banka borçlarını ödeyeceğim dedim.
 
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek: Gomis ve Belhanda transferleriyle ilgili konuyu bitti gibi lanse etmek iyi olmuyor gelişmeler var.
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek: Bu ihale sonunda Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum.
 
belhanda ya 8m euro vererek mi değerli hale gelecez. 2 yıl üst üste hüsran yasamamıza rağmen gene bonservis olarak bjk-fb'nin ilerisinde sayılırız, alsana adam gibi topcu, böyle mi fark yaratacaz.
 
Dursun Özbek : İstersem Messi ve Neymar'ı hemen şu anda alırım ama ben Galatasaray'ın geleceğini düşünüyorum.

diyebilecek potansiyelde bir insan.
 
Üst Alt