Dursun Özbek, Gözünü Barçalı Yıldıza Dikti! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek, Gözünü Barçalı Yıldıza Dikti!


1795230-BZb7Ee.jpg

Galatasaray’ın Avrupa’ya Temmuz’da veda etmesi, sezona büyük ümitler ve flaş transferlerle başlayan yönetimin de, doğal olarak Igor Tudor’un da tahtını çok erken salladı. Bu tepkileri karşılamakta artık bir hayli zorlanan Sarı-Kırmızılılar’ın başkanı Dursun Özbek, müthiş bir hamle hazırlığında. Özbek’in, “Gel tekrar Aslan’ın kaptanı ol” diyerek mesaj yolladığı yıldızın ise Arda Turan olduğu ortaya çıktı.


Görüşme Ağustos başında

Barcelona’daki geleceği uzun süredir tartışılan deneyimli futbolcuyla ilk temasın da kurulduğu ve olumlu sinyal alındığı öğrenildi. İki taraf arasında yüz yüze gerçekleşmesi beklenen en kritik görüşme ise Arda Turan’ın Barcelona ile gittiği Amerika turnesi sonrasında, yani Ağustos başında olacak.

4.5 milyon Euro kazanıyor


Kulübü Barcelona ile 2020’ye kadar mukavelesi bulunan Arda Turan, İspanya’da yıllık 4.5 milyon Euro (18 milyon TL) kazanıyor. Uygun bir kiralama bedeliyle Barça kısmını çözmeyi planlayan Başkan Özbek’in Arda Turan’a ise şu an aldığı maaşı vereceği vurgulandı.

İspanya'da 233 maç

Arda Turan’ın yıldızı Atletico Madrid’te parladı. İspanyol ekibinin Barça ve Real’i geride bırakıp şampiyon olduğu sezon harikalar yarattı ve Kırmızı-Beyazlılar’da 178 maça çıkıp 22 gol, 32 asistlik
bir performans sergiledi. Ardından Barcelona’ya transfer olan deneyimli futbolcu, 55 maçta 15 gol attıp 11 asist yaptı.

Metin Karabaş / Fanatik
 
Belhanda ile değişmeli solda oynarlar ama ister miyim , Tudor ile sorun yaşayacağını tahmin ettiğim için hayır.

Ayrıca bizim kiralık ilk 11 oyuncusundan ziyade 2-3 sene hizmet verecek oyuncuya ihtiyacımız var.
 
Hiç sıkıntımız yokmuş gibi bir Arda eksikti.

Barcelona'dayken magazin medyasından düşmemişken, politik duruşu sebebiyle daima eleştiriliyor iken; Türkiye'de neler olur neler!

Mental anlamda çok kötü bir transfer olur.

Gittiği sene hakkında çıkan haberleri bir düşünün. Performansının düşme sebebinin daima seks yapıyor oluşuna bağlayanlar bile çıkmıştı. Ne Galatasaray ne de kendisi huzur bulur.

Gelmesin.
 
Allah yazdıysa bozsun. Selçuk denen sabotajcı heriften yeterince çekiyoruz bir de bu katılırsa of of düşünmek bile istemiyorum.

Aman sadece uzaktan sev Galatasarayı koca kafalı.

sent via GSC
 
Bunu isteyen varsa kesinlikle saglikli dusunemiyordur. Sonra oyuncuya dayali sistemi bozacagiz laflari da hava olup gider.
 
üst seviye yönetim yok ve kriz ortamındayız. arda iyi transfer olmaz diyorsanız daha iyisini de alacagımızı sanmıyorum.

adam gibi sol acık kim mesela??
adam gibi sol bek alıp garry önde kullanılabilir.Yedek olarak da gençleri yetiştiririz.

Ayrıca yasin var volkan şen ile benzer kalibrasyonda.Sol kanat'a para saçmanın alemi yok.
 
Üst Alt