Dursun Özbek: "Herkes haddini bilmeli" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek: "Herkes haddini bilmeli"


dursun-ozbek-16-02.jpg

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut'a cevap verdi...


Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yeni teknik direktörü Igor Tudor için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu. Özbek "Karabükspor Başkanına, kendisinin konuştuğu gibi bizim cevap vermemiz mümkün değildir. İnsanları düşmanlığa sevk edici bir ifadeler kullanmak kimsenin haddi değildir" dedi.

Özbek imza töreninden önce yaptığı açıklamada, "Bay Riekerink ile ilgili bir toplantı yaptık, yönetimin amacı başarı amaçlı olduğu için kendisi ile devam etmeme kararı aldık. Aynı gün içinde de elimizde bulunan araştırmalar sonucu çalışmak istediğimiz teknik direktörler listesinden sayın Igor Tudor'u takımın başına getirme kararı aldık. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Dediğim gibi biz yönetim olarak Galatasaray'ın başarısına odaklıyız. Sayın Tudor'un önümüzdeki dönemlerde Galatasaray'a çok büyük hizmetler vereceğinin kanaatindeyim" dedi.

"GALATASARAY'A BU İFADELERİ KULLANAMAZSIN!"
Karabükspor Kulübü Başkanı Ferudun Tankut'un açıklamalarına yanıt veren başkan Dursun Özbek, "Biz, kulüp başkanları olarak büyük camiaları temsil ediyoruz, seçilmiş kişileriz. Her kulüp başkanı da kendi kulübünü temsil eder. Malesef olayın gösterilişi, Galatasaray değerleri ile düşünüldüğü zaman böyle bir şeyin olması mümkün değil. Karabükspor Başkanına, kendisinin konuştuğu gibi bizim cevap vermemiz mümkün değildir. Karabükspor Başkanı'nın kullandığı ifadeleri hoş karşılamıyoruz, şık bulmuyorum. Kimsenin Galatasaray'a etik ya da ahlak dersi verme gibi bir haddi yoktur, kim olursan ol Galatasaray'a bu ifadeleri kullanamazsın. Bütün dünya bunu böyle bilsin. Karabükspor Başkanı'nı kullandığı ifadelerden dolayı kınıyorum. Yasalar var, federasyon var, gerek savcılarımız, gerek federasyon çalışanları söylenenleri bir analiz etsin. İnsanları düşmanlığa sevk edici bir ifadeler kullanmak kimsenin haddi değildir, özellikle kulüp başkanları." şeklinde konuştu.

"DERBİNİN TARİHİ ENTERESAN"
Ligde Türk Telekom Arena'da oynayacakları Beşiktaş derbisinin tarihinin 27 Şubat Pazartesi olarakr belirlenmesine tepki gösteren Özbek "Öyle tuhaf şeyler oluyor ki! Beşiktaş derbisinin tarihi çok enteresan. Bugün üç kulübümüz Avrupa'da hem de deplasmanda oynuyor. Ama ligdeki maçları pazar günü. O zaman bu maçları neden pazartesiye almadınız? Ben Beşiktaş derbisinin tarihini kabul etmiyorum. Federasyon'un bunu izah etmesini bekliyorum" ifadesini kullandı.

Ntv Spor


PORTAL HABERİ
 
Son düzenleme:
Amma da yaygara kopardınız, başkanı göklere çıkardınız. Yapması gereken açıklamalar. Tudor transferiyle geçmişe sünger mi çekeceğiz? Galatasarayımız bizimdir, taraftarındır! Daima uyanık kalmalıyız. İyi transfer ve alınan kupalarla yanlışlara gözlerimizi kapatmamalıyız.
 
Amma da yaygara kopardınız, başkanı göklere çıkardınız. Yapması gereken açıklamalar. Tudor transferiyle geçmişe sünger mi çekeceğiz? Galatasarayımız bizimdir, taraftarındır! Daima uyanık kalmalıyız. İyi transfer ve alınan kupalarla yanlışlara gözlerimizi kapatmamalıyız.
Türkiyede böyle işte. Bide yazın yıldız transfer yapar kimse de ağzını açmaz
 
Türkiyede böyle işte. Bide yazın yıldız transfer yapar kimse de ağzını açmaz

Çekindiğim nokta bu. 30'unu geçmiş bir dünya yıldızı getirirler. Misal Robben. İnanın dünyanın en iyi başkanı olur. Neden mi? Hem marka, hem de yıllardır Fenerbahçe'nin gündeminde olan bir oyuncu. Bunu zafer olarak görüp sarhoş olacak bir sürü taraftar var. Ama verilen parayı ve o oyuncudan en fazla bir sene verim alacak olmamızı kimse düşünmeyecek.



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt