Dursun Özbek: "Hoca değişikliği söz konusu değil" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek: "Hoca değişikliği söz konusu değil"


Dursun Özbek: "Takımın son maçlarda gösterdiği performans bizi fazlasıyla üzdü. Yapmamız gereken, hatalarımızı tespit edip performansımızı tekrar yukarı çekmek."
Özbek: "Herhangi bir antrenör değişikliği söz konusu değildir. Aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz."
Özbek: "Şu anda puan farkı kapandı demek çok doğru sayılmaz. Biz 9 puan öndeydik, şu an 3 puan öndeyiz. Hala şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray."
Özbek: "Performans düşüklüğü olabilir, bu her takımın başına gelebilir. Bunun çaresi, sil baştan yapıp antrenör değişikliğine gitmek değil. Hatalardan ders çıkarmak en önemli arzumuz."
Özbek: "Sayın Tudor'un lig başlangıcında gösterdiği performans çok iyiydi. Şu anda araştırdığımız konu bu. Yapılan teknik hatalar neyse, bunların yapılmamasını sağlamak."
Özbek: "Beğendiğim şey, şampiyonluğa inancımız tam. Performansı yukarı çekmek için gerekli müdahaleleri yapıyoruz. Galatasaray sezon sonunda şampiyon olacaktır."
Özbek: "Sayın Terim'le görüşmedik. Böyle bir görüşme yok, arayış içinde de değiliz. Hem teknik kadroya hem de takımımıza olan inancımız tam."



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Allah sizin belanızı versin ya maç falan izlemiyorum bundan sonra. Yazıklar olsun sizin gibilere. Alın Tudorunuzu kıçınıza sokun.
 
yapacak bişey yok şimdilik,tudorun ilk haftalardaki oyuna dönmesini bekliycez....stoper oynamayan bi fernando,hücum oynayan bi ndiaye,motive olmuş bi belhanda ...
 
Stada gideceklerden ricam Takımı ıslıklayıp futbolcuların morallerini alt üst etmeyin destek verin bu takım hala şampiyon olabilir.

Fatih Hoca duruma göre yine gelebilir ama kendi ayağımıza sıkmayalım.

Bireysel oyuncu ıslıklamaya karşı değilim , topyekün yapmayalım sadece..
 
Yonetim bir karar aldiysa devam yonunde , bize dusen desteklemek ve hocaya takima sahip cikmaktir

olumsuz dusunceyle negatif enerji yaymayiniz
 
Performans düşüklüğü diyor, bizimle dalga geçiyor resmen. Beşiktaş tarihi farkı kaçırmış, Başakşehir'den 5 yemişiz. Biz bu herifi nasıl destekleyelim ???
 
moral bozmayın önümüzdeki 3 maçı görelim.

ben de istiyorum terimin gelmesini ama terim olmadan da kazanabilecek maçlar bunlar
 
Terim inattır. Terim motivasyondur. Terim hırstır. Terim itici güçtür GALATASARAY Türkiye ise Terim Başkenttir. Ya Terim Ya Gidin!
 
Kimden 3 puan öndeyiz yaw. Bu mal ne diyor? Liderligi kaptirmadik mi? 5 yedigimiz basaksehiri rakip olarak mı gormuyor bu hain
 
ilk 3 hayal oldu .geçmiş olsun . ben de iptv satın almayı düşünüyordum ancak başak ve tinerspor maçlarını bekledim. tudor'un kalması da olayın cilası oldu .
 
Sırf Tudor yollansın diye Galatasaray'ın kaybetmesini isteyen herkes benim gözümde Galatasaraylı değildir. Tudor şampiyon olunca sevinmeyeceksiniz demek ki. Bu takımı 29 puan yapan da kendisidir.

Ayrıca stada gidip ıslıklayacağım diyenler.. Zaten Kayseri maçından beri sürekli birileri ıslıklanıyor,yuhlanıyor. Arena'da birinin tepki görmediği maç yok. Takıma destek vermek yerine köstek olan bir taraftar var bu sene. Fenerliler bile bizden çok daha birlik olmuş durumda.
 
Bu saatten sonra ah vah etmenin bir anlami yok. Tr kupasindan elenmek ve kadikoyde ezilmemek icin dua edecegiz. Sampiyonluk yolunda takima tam destek verecegiz.
 
Üst Alt