Dursun Özbek, Igor Tudor'a Çok Sinirlendi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek, Igor Tudor'a Çok Sinirlendi!


5181134.jpg

Galatasaray'ın Östersunds'a yenilgisi, Dursun Özbek'te büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Mağlubiyete oldukça sinirlenen sarı kırmızılıların başkanı, Tudor'la acil toplantı yaptı. Yönetim Hırvat teknik adam ile ilgili kararını 20 Temmuz'da oynanacak rövanş karşılaşması sonrası verecek.


Galatasaray'ın, mütevazı İsveç ekibi Östersunds’a 2-0 yenilmesi UEFA Avrupa Ligi’nde haftanın en büyük sürprizi oldu. Sarı kırmızılı taraftarları skordan daha çok üzen taraf takımın ortaya koyduğu etkisiz oyundu. Zayıf rakibi karşısında bir tek gol pozisyonu dahi üretemeyen ve savunmada saç baş yolduran hatalar yapan Galatasaray’ın bu görüntüsü taraftarların tur için ümitsizliğe kapılmasına yol açtı.

Şüphesiz en çok üzülen isim de başkan Dursun Özbek oldu. Bugüne dek transfer dahil her konuda teknik direktör Igor Tudor’a sınırsız destek veren Özbek, takım uçağında son derece kızgındı.

İstanbul'a dönüş yolculuğu sırasında basın mensuplarının hiçbir sorusuna yanıt vermeyen Dursun Özbek, uçakta Igor Tudor ile bir değerlendirme toplantısı yaptı. Hırvat çalıştırıcı, Özbek’e elenme gibi bir korku yaşamadığını, turu geçeceklerine emin olduğunu ifade ederek, “Benim kafamda tek bir soru işareti yok. Galatasaray bu turu geçecek, bundan şüpheniz olmasın. Belki de bu sezonki en zor maçımız bu idi. Çünkü hazır değildik ve Belhanda yoktu. Yenilgiye bahane aramıyorum ama şuna emin olun ki, rövanşı farklı kazanıp turu geçeceğiz” dedi.

Igor Tudor daha sonra sözü oyuncuların performansına getirdi. Daha bir hafta önce Slovakya kampında görüştüğü Özbek’e, “Önce sağ bek ve sağ kanat transferlerini yapalım, sol bek acil değil çünkü elimizde Carole var” diyen Tudor, Fransız oyuncuyu bu kez hedef tahtasına koydu.

Carole’ün yetersiz kaldığını vurgulayan Hırvat teknik adam, sol bek transferi için isim de verdi. Napoli’de oynayan vatandaşı Ivan Strinic’i isteyen Tudor, 30 yaşındaki futbolcunun kendileri için gereken kalite ve tecrübeye sahip olduğunu söyledi. Galatasaray yönetimi, önümüzdeki hafta içinde Strinic’in transferi için harekete geçecek

Östersunds yenilgisi G.Saray camiasında Igor Tudor’a olan güvenoyunu iyice azalttı. Sarı kırmızılı takımın başındaki 14 maçtan 7’sini kazanan, buna karşın 6’sını kaybedip, 1’inde berabere kalan Tudor’nu galibiyet yüzdesi yüzde 50’ye düştü.

Sneijder’i dışlayan Hırvat hocanın, Östersunds bozgunu sonrasında, “Kompakt bir futbol oynadık” diye konuşması tepkileri daha da artırdı. Galatasaray yönetimi bu konuda sessizliğini korurken, başkan Dursun Özbek ve kurmayları 20 Temmuz’da oynanacak Östersunds rövanşını beklemeye başladı.

Hürriyet
 
Be ırzını öptüğüm, 20 Temmuz'da elenirsek (ki eleneceğiz) ve sen Tudor'u gönderirsen (ki göndereceksin) adama sormazlar mı, "Sneijder'i niye yolladın o zaman ?" diye ?
 
"Igor Tudor daha sonra sözü oyuncuların performansına getirdi. Daha bir hafta önce Slovakya kampında görüştüğü Özbek’e, “Önce sağ bek ve sağ kanat transferlerini yapalım, sol bek acil değil çünkü elimizde Carole var” diyen Tudor, Fransız oyuncuyu bu kez hedef tahtasına koydu.

Carole’ün yetersiz kaldığını vurgulayan Hırvat teknik adam, sol bek transferi için isim de verdi. Napoli’de oynayan vatandaşı Ivan Strinic’i isteyen Tudor, 30 yaşındaki futbolcunun kendileri için gereken kalite ve tecrübeye sahip olduğunu söyledi. Galatasaray yönetimi, önümüzdeki hafta içinde Strinic’in transferi için harekete geçecek"

Ne dedikleri belli değil kodumun yerinde.
 
Üst Alt