Dursun Özbek ile Cenk Ergün Bir Araya Geldi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek ile Cenk Ergün Bir Araya Geldi


44444-1-768x416.jpg

Galatasaray Başkanı, Hollandalı futbolcuyla yolların ayrılması kararının teknik bir konu olduğunu ifade ederken, taraftarlara güven vermek adına ihtiyaç duyulan transferlerin en kısa sürede yapılmasını istedi. Cenk Ergün’ün, Feghouli’nin yanı sıra orta saha ve sol beke takviye yapmak için kolları sıvadığı belirlendi.


Galatasaray’da Wesley Sneijder ile önceki gün yolların resmen ayrılmasının ardından oluşan taraftar baskısı ve protestolar üzerine Başkan Dursun Özbek transferde gerekenin yapılması talimatını verdi.

Florya’da Sportif Direktör Cenk Ergün ile görüşen Başkan Özbek’in, “Sneijder konusu teknik bir karar ama bunu taraftara anlatamayız. Sonuçta onların memnuniyeti önemli. Gomis, Belhanda ve Maicon’a imza attırdık. Mariano da imza için geldi. Ancak özellikle Östersunds maçında görüldü ki bu takımın çok ihtiyacı var. Bu transferleri bir an önce yapmalı ve takıma karşı camiada bir güven oluşturmalıyız. İhtiyaçlarımız doğrultusunda en iyi oyuncuları bir an önce kadromuza katalım” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Başkan Dursun Özbek’in direktifi doğrultusunda çalışmalarını hızlandıran Sportif Direktör Cenk Ergün’ün, Sevilla’dan alınan sağ bek Mariano’nun imza töreni ardından Sofiane Feghouli’nin işini bitirmek için düğmeye basacağı öğrenildi. İngiltere’de West Ham United forması giyen 27 yaşındaki Cezayirli futbolcu sağ kanatta görev yapıyor.

YENİ İSİMLER İSTEDİ

Cenk Ergün’ün orta saha ve sol bek transferleri için de sarı-kırmızılı izleme komitesinden yeni oyuncular istediği aktarıldı.

Sarı-kırmızılıların, Feghouli’nin ardından orta saha ve savunmanın soluna takviye yapmaya kararlı olduğu vurgulandı.

Milliyet Gazetesi - Nevzat Dindar
 
Demirören'in Fenerbahçe'li ve Beşiktaş'lı muhabirleri Galatasaray haberleri için kullanması gibi bir hainliği kabul eden yönetimdir.
 
Sol bek, 2 orta saha, sag acik, forvet, yedek kaleci.

Bakalim hangileri ne zaman alinacak, ve kaliteli topcular mi gorecegiz.
 
Bunlar kısa süreli, günü kurtarma bile diyemeceğim transfer,problem hala defans, sol bek ve orta sahada. Selçuk, Tolga ve Carole rezalet. Bu adamın Linnes'dan 2 kat daha katkı vereceğini sanmıyorum
 
Üst Alt