Dursun Özbek: "İstiklal Marşı okuyorlar diye neden milyonlar ödeyelim?" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek: "İstiklal Marşı okuyorlar diye neden milyonlar ödeyelim?"


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
687.jpg


Sezona yaptığı 8 yabancı futbolcu transferinden sonra fırtına gibi giren Galatasaray’ın önünü kesmek istediklerini söyleyen Özbek, “Sadece İstiklal Marşı okuyor diye Türk futbolculara neden milyon Avro’lar ödeyelim. Milli takımdaki sorun kendini geliştiremeyen Türk futbolcularda. Formayı hak eden giyiyor. Bizde dışarıya milyon Avro’ları ödemek istemeyiz ancak şu anki şartlar bunu gerektiriyor” dediği iddia edildi.

Türk futbolcularının antrenmanlarına dikkat etmediğini vurgulayan Özbek;

“Türk futbolcular clublerde vakit öldüreceklerine, antrenmanlarına dikkat etsinler. Futbolu hobi olarak değil meslek olarak ifa etmeyi öğrensinler. Dünyada ilk ona giren futbolcuların başarılı olmalarının sırrı, yaptıkları işi ciddiye almaları ve gereken önemi vermeleridir. Medyada Galatasaray’a algı operasyonu yapılıyor. Biz de yapılan bu algıya karşı her türlü önlemi alacağız.” dedi.

“Konuyu beIN SPORTS yöneticilerine taşıyacağız”

Özbek, Galatasaray’ın başarılar kazandığı her dönemde gelen yabancı sınırlamasıyla sabote edildiğini belirterek, “Konuyu beIN SPORTS yöneticileriyle de konuşacağız. Taraftarlar da yabancı sınırlaması gelmesini istemiyor.“ dediği dile getirildi.

Galatasaray Başkanı Dursun Ozbek’ten bomba acıklamalar – Buzzspor
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt