Dursun Özbek: "Kadına şiddet vatana ihanettir" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
17fc8ea735964ffb95584bdbbd66e768.jpeg

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Türk Telekom Stadyumu’ndaydı. Karşılaşma öncesi "Kadına şiddet insanlığa ihanettir" yazılı pankartın önünde, takım kaptanları ve hakemlere turuncu renkli kaşkol hediye eden Bakan Sayan Kaya mücadele sonrası da Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile kameraların karşısına geçti.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, desteklerinden dolayı Galatasaray ve Alanyaspor'a teşekkür ederken "Bugün 25 Kasım… 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü... 'Kadına şiddet, insanlığa ihanettir' anlayışıyla kadınlarımızı güçlendirici politikalar yapıyoruz. Bu maçta bize destek olan Galatasaray ve Alanyaspor başkanlarına, futbolcularına teşekkür etmek istiyorum. Onlar da stadı turuncu ile donattılar. Bizim pankartlarımızı çıkarttılar. Bize destek oldular. Kadınlarımızı her alanda güçlendirmek için çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz. İstiyoruz ki Türkiye'nin kadınları güçlü olsun. Güçlü kadınlar, Türkiye'nin güçlenmesine katkı sağlayacak. Güçlü kadın, güçlü aile, güçlü toplum ve güçlü Türkiye hedefi ile kadınlarımızı güçlendirmeye devam edeceğiz. Kadına karşı şiddete sebebi ne olursa olsun karşıyız. Bugün buradaydık, sporun birleştirici gücü var. Barışı aynı zamanda simgeliyor. Bu üçüncü maçımdı. Galatasaray’ın stadında ilk kez maç izliyorum. Çok güzel oynadı futbolcular. Alanyaspor'un kalecisi de gayet başarılıydı. Tebrik ediyorum hepsini" şeklinde konuştu.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ise “Sayın bakanım çok önemli bir görev için buradaydı. Kadına karşı şiddeti protesto etmek ve bütün Türkiye’ye farkındalık için buradaydı. Kadınlarımız, anamız, eşimiz, bacımız. Onlara şiddet uygulamak olabilir mi? Galatasaray başkanı olarak, Galatasaraylılar adına kadına şiddetin vatana ihanet ve aileye ihanet olarak nitelendirilmesini istiyorum. Bakanıma da teşekkür etmek istiyorum. Farkındalık için bizi seçti. Şiddet inşallah son bulur" ifadelerini kullandı.

galatasaray.org

GSCimbom Portal
 
Son düzenleme:
Mevcut hükümetin en aklı başında bakanı gibi duruyor o aşkın bak dan daha çok futboldan anladığı kesin.
 
Vatana ihanet ne alaka yav? PUHAHAH. Başkan yalakalık yapacak diye saçmalamış. Vatana ihanet değoil de şerefsizlik ve alçaklık diyelim ona.
 
Üst Alt