Dursun Özbek: "Kardeşim sadece para konusu devreye girdiğinde sürece katılıyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek: "Kardeşim sadece para konusu devreye girdiğinde sürece katılıyor"


ozbek_istifa_mi_ediyor_verdigi_yanit_sasirtti_h6611_c5006.jpg

'TRANSFERİ KARDEŞİM YAPMIYOR!'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TT Arena'da kendisini Mali Kongre'de eleştiren kulüp üyeleriyle toplantı yaptı. Futbol şubesi için özeleştiri yapan başkan Özbek, "Futbolda başarılı olamadık. Transferlerde hatalar yaptık. Bu sezon aynı hataları tekrarlamayacağız" derken kardeşi Mehmet Özbek için ise, "Transferleri Mehmet Özbek'in yaptığı algısı doğru değil. Futbol direktörümüz Cenk Ergün oluşturulan transfer listesindeki futbolcular için görüşmeleri yapıyor. Mehmet Özbek sadece para konusu devreye girdiğinde sürece katılıyor" diye konuştu.

Sabah
 
Son düzenleme:
Dursun Özbek : Mehmet'cim bir transfer durumu var , halleder misin akşam otelde misafirlerim var.

Mehmet Özbek : Abi komisyon oranı kaç?

Dursun Özbek : yav her zamankinden işte , uğraştırma beni..
 
Ya şunun paylaşılması ,haber olması yasaklasın, belki göz görmeyince gönül katlanır,yeminle hafta sonu geçti hayatımda ilk defa acaba bizim maç kaç kaç diye dün akşam baktım haberlere ama bizim mac bugün müş ya la ? o kadar soğuttu beni tipini cemcukledigim,zaten digi lig paketimde bugün son maç izleyebileceğim ,gelecek yıla kadar dondurdum, malum her ayın 3unden 3une yapiyorlamis o işlemi.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Hayatı yalan şerefsiz yalancı. Başka bir haberde de scout ekibinin verdiği listeler üzerinden yapılıyor demiş.
Ulan 2 senede kaç tane scout transferi yaptınız da ayak yapıyorsun. Bu herife iyi niyetli diyenler var bir de ne iyi niyetlisi yalan makinesi resmen.

Hem çapsız hemde aşırı yalancı acilen defolup gitmesi lazım.
 
Zaten para konusuna giriyor demis eh baska hangi konuya girecek? Gidip adamlarla bu magradan kacmis kisi mi görüsecek? En önemli kismi yani para isine girecek tabiki cünkü komisyon payi orda cikiyor.
 
Demek kardesin serdar'a 2m, eren'e 2m, hertha berlin'de 500bin euro kazanan tolga'ya 2m verdi

Yatacak yeriniz yok ozbek brothers
 
"Başkan çok çalışıyor, maddi açıdan başarılı. Seneye de sportif başarı gelir inşallah."

- Mr. Farmer

Soylemedigim cumleleri neden beni alintilayarak ben soylemisim gibi yaziyosun, senin ile muhatap olmadigim halde neden hala tavuk boku gibi bulasiyorsun

Farmer'mis, senin anan baban deden nerden geliyo, eger benimle bir derdin varsa özel'den mesaj at, acik acik soyle

Yoksa uza
 
Seni de .... kardesini de ayri ..... Bundan sonra Dursun Özbek ailesinin bir numarali düsmaniyim. sistem su bu felan degil, sahsina karsiyim. Senin Dursun Özbek olarak sahsi olararak düsmanimsin artik. Ailendeki her bir birey de, düsmanimdir, hasmimdir artik. Aileni bu ise sokmadan düsünecektin tursu efendi.
 
Son düzenleme:
Üst Alt