Haber - Dursun Özbek: "Kestiğim faturalardan dolayı kursağımdan bir kuruş geçmemiştir" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haber Dursun Özbek: "Kestiğim faturalardan dolayı kursağımdan bir kuruş geçmemiştir"


225372.jpg

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Dursun Özbek önemli açıklamalarda bulundu.


Divan Kurulu'nda kulüp başkanı Mustafa Cengiz'den sonra kürsüye çıkan Özbek flaş ifadeler kullandı:

'Hayatımın en güzel yıllarıydı'

"2.5 yıl boyunca Galatasaray'a başkanlık yaptım. Şunu gururla söylüyorum, başkanlığım boyunca belki de Galatasaray tarihinde görülmemiş bir şekilde bana destek verdiniz. Her projeme 'Evet' dediniz. Ben hayatımın en güzel yıllarını Galatasaray'a hizmet ettiğim dönemde geçirdim. Bu sene için yaptığımız en önemli hizmet olarak kurmuş olduğumuz futbol takımımızı söylüyorum."

'Galatasaray Müzesi kuruyoruz'

"Emlak Konut'la yapılan sözleşmenin en iyisini yaptık. Ben bunları söylerken koltuklarım kabarıyor. Galatasaray'a yaptığım hizmet herkesin yaptığının en iyi olmak zorunda. Real Madrid, Barcelona gibi bütün dünya takımlarıyla kıyaslayabileceğiniz bir Galatasaray Müzesi'ni kuruyoruz. Önümüzdeki günlerde açacağız."

'Riva bedeli 780 milyon TL'dir'

"Sayın Başkan (Mustafa Cengiz) yanlış incelemiş sanırım, bir ifade kullandı. Riva bedeli 508 milyon TL değil, 780 milyon TL'dir. 508 milyon TL başka bir rakam. Sayın yönetimin bizim başladığımız projeleri en iyi şekilde devam ettirmesini talep ediyoruz. Galatasaray için her zaman gücümün yettiği kadar, maddi manevi hazırım. Ben iyi anılan bir iş adamıysam bunun tek bir izahı var Galatasaray. Bana verdiği bu değerlerden dolayı bütün Galatasaray ailesine teşekkür ediyorum."

'Kursağımdan bir kuruş geçmemiştir'

"Değerli Galatasaraylılar. Galatasaray'a verdiğim hizmetlerden, kestiğim faturalardan dolayı kursağımdan bir kuruş geçmemiştir. Biz bir kurum olduğumuza göre fatura kesmek zorundasınız. Kestiğiniz faturaların ardından dönemlere yönelik ödemeleri spor kulüplerine bağış yapabilirsiniz. Biz de bu bağışı yaptık. Bundan sonra Galatasaray'ın bir tek konaklama sponsoru vardır. İstedikleri zaman gelip otelde kalabilirler, kamp yapabilirler."

'Öküzün altında buzağı aramayın!'

"Ndiaye'yi 7.5 milyona almışız. Bunun için menajer komisyonu da ayrıca vardır. Neticede baktığınızda 16 milyon euroya sattığımıza göre Galatasaray 6 ayda 8 milyon euro kar elde etmiştir. Ndiaye için '12 milyon euroya alındı' gibi şeyleri neden basına servis edersiniz? Ne amacınız var böyle bir şeyi yapmakla... Benim kim olduğum ne yaptığım bellidir. Hiç öküzün altında buzağı aramayacaksınız! Aynı şekilde Cavanda transferi için de durum böyle. Cavanda transferi 1.8 milyon euro bedelle transfer edilmiştir. Yaptığımız hataların başında Cavanda transferi geliyor."

'150 milyon lira kefaletimiz var'

"Yeni yönetim önümüzdeki günlerde görecek. Galatasaray'ın iş akışı için yaklaşık 150 milyon lira kefaletimiz var. Yeter ki Galatasaray bayrağı her yerde dalgalansın. Bugüne kadar sizlere bunu hiç anlatmadım. Bunları size anlatmak tarzım değil. Burada göreve gelmişim ve bunları yapmak zorundaydım. Hiç bunla da gündeme gelmek istemedim. Ben hiçbir zaman alacaklarım nedeniyle Galatasaray kulübünü zora sokacak uygulama içerisinde olmayacağım."

'Kutuplaşma bizi çürütür'

"Sayın başkan. Sizle görüşelim ama bunu medya üzerinden çarşaf çarşaf göstererek yapmayalım. Ne gereği var efendim, bu şunun borcu, bu onun borcu. Galatasaray'da başkanların bir sürü görevi var. Ama görevlerinden biri de camia içerisindeki kutuplaşmayı önlemek. Kutuplaşma bizi çürütür. Başkanlık dönemimde kutuplaşmayı engelleyecek davranışlarda bulundum."

'Karalama kampanyası başlatıldı'

"Genç ve ihtiyarlara sesleniyorum. Galatasaray'da kutuplaşmalara izin vermeyin. Genç, yaşlı el ele aynı yolda yürüyelim değerli Galatasaraylılar. Galatasaray için en büyük tehlike budur. Kutuplaşmanın önünde var gücümüzle set olmalıyız değerli Galatasaraylılar. Bu döneme kadar Galatasaray'dan 36 tane başkan geçti. Bu dönemde hiçbiri olmadığı kadar karalama kampanyası başlatıldı."
 
Ulan yeter hala cikmis konusuyor birdahaki secime ayak yapiyor. Ulan sen galatasray 5 kurus verdiysen 15 kurus geri calmisindir.

Nedir ulan bu ?


Dursun Özbek: "250 milyon TL'lik alacağım için Galatasaray'ı zora sokacak bir uygulama içerisinde olmayacağım. Buradan da taahhüt ediyorum. Sizden tek isteğim, medya üzerinden mesaj yollama işine girmeyiniz. Bir telefon kadar uzağım sizlere zaten." https://twitter.com/AslanVid/status/963764625182527489/video/1


Ulan galatasaray baskani olmadan sokak basinda dilencilik yapip kücük cocuklara hirsizlik yaptiran haysiyetsiz. Sen kimsinde galatasaray 250 milyon vereceksin kimsin sen? Nerde gördün okadar parayi bir arada da galstasaraya borc verdin?

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
2 sene kan kusturdu futboldan soğuttu kargalara tinercilere rezil rüzva etti futbol konuşamaz olduk anamızı ağlattı. halen konuşuyor
 
Üst Alt