Dursun Özbek: "Lucescu ile görüşmeler olumlu geçti, yarın yanıt verecek" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek: "Lucescu ile görüşmeler olumlu geçti, yarın yanıt verecek"


RP4Y0j.png

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Romanya'da sadece BiP Spor'a konuştu! Mircea Lucescu ile yaptığı görüşmenin çok olumlu geçtiğini vurgulayan Özbek, "Kendisine Galatasaray’ın son durumu hakkında detaylı bilgi verip görüşme yaptık. Lucescu, kararını yarın bildireceğini ifade etti” dedi.

Lucescu ile alt yapıdan futbol takımının şu andaki durumuna, transferde hem gelen hem de gönderilen isimlere kadar detaylı bir toplantı yapan Özbek, kadro maliyeti ve oyuncular ile teknik heyet hakkında da bilgilendirme yaptı.

Lucescu'nun bu görüşme sonrasında Galatasaray Futbol Direktörlüğü görevine de yeşil ışık yıktığı öğrenildi.
 
Hoca olarak gelecekse, gelsin, ama bunun disinda bir görevde ne gibi faydasi olacak ?

Sportif Direktör Transfer Hocayi getirir, sonra transferlerini yapar. Hoca var, transferler 90% bitti, eee ? Ayni zamanda bir de iki-üc seneye yetecek kadar transfer yapiliyor. Hocalik icin gelecekse, lucescu bu kadro ile ligin anasini aglatir.
 
Terim çürük dala basmaz. Bu yönetimle gelmez. Mayısta gelen yönetimin ilk ismi olur.

Şu an federasyondan tekmeyi yediği için ve medyada aleyhinde çıkan haberler nedeniyle kuduruyordur.1 sene bekleyeceğini sanmıyorum.Sadece ligde oynayacağız.Feghouli ve Fernando gelirse fena da takım olmuyoruz.Gelir bence.

Lucescuya gidildikten sonra terimin gelecegini dusunmuyorum.

Ilk terime gidilseydi kabul edebilirdi.

1 tane doğru hamleleri yok ki.
 
Lucescuyu sd yapmanin manasi tudor kotu giderse takimi taniyan adami aninda td olarak getirmek baska bi amaci yok zaten..arkasindayim diye aciklama yapti lafini da yiyemiyor suan.basarisiz olunca tepigi vuracak hemen
 
Rezilik vallaha rezilik. Ne bekliyorsun böyle yaşlanmiş adam dan ya. Hiç mi bir işin düzgün olmaz be. Yazıklar olsun. Eziklere gülüyordum, azize bunlara yıllardır sabotaj yapıyor diye. Aynısı bizim başımıza geldi.
 
Üst Alt