Dursun Özbek, Mehmet Helvacı'ya Cevap Verdi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek, Mehmet Helvacı'ya Cevap Verdi!


725503.jpg

AJANSSPOR
– Galatasaray Kulübü Eski Başkan Adayı Mehmet Helvacı, Mart Ayı Olağan Divan Toplantısı’nda Dursun Özbek yönetimine mesajlar vermişti. Özellikle zarar kalemleriyle ilgili net açıklamalar beklediğini dile getiren Helvacı’ya cevap gecikmedi.

Kürsüye bir kez daha gelen Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Mehmet Helvacı’ya teşekkür etti ve borç konusunda yeniden bir konuşma gerçekleştirdi.

Özbek’in Helvacı’ya verdiği cevap şöyle :

437 milyon lira banka borcumuz var. Bir tek amacımız var o da Galatasaray’ın mali bağımsızlığını oluşturmak. Zararlarımız 40 küsur milyon lira civarında dernek hesaplarında. 12-13 milyon lirası basketboldan geliyor. 2016’da Eurocup’ta şampiyon olup Euroleague’e katıldık. Evet transferler yapılmıştır. 37 milyon lira civarı da faizlerden gelen bir borç var. Bu böyle devam edecek mi? Hayır edemez. Onun için zaten mali kriterler hazırlayacağımızı söyledik. Gelir ve gider bütçelerinin daha dengeli olması gerekiyor. Çok güzel hazırlıklarımız var. İnşallah en kısa sürede önünüze getireceğiz.

Bunu hem hukuki, hem de SPK çerçevesinde de ele alacağız. Hazırlıklarımız bitmek üzere. Bunu kendi aramızda tartışmak suretiyle en kısa sürede önünüze getireceğiz. Bu sürdürülebilir bir durum değil. Evet, bu durum tüzük yayınlandıktan sonra devreye girer. Ben bu uygulamayı kendi dönemimden başlamak üzere hazırlayacağım. Galatasaray’ın daha iyi olması için çalışan bir başkan ve yönetim kurulu var. Teşekkür ederim.


PORTAL HABERİ
 
Son düzenleme:
Daha demin biz konuşmayız icraat yaparız demiyor muydu bu Dursun denen herif ?

Şimddi çıkmış yapacağız edeceğiz diyor hep ...
 
Üst Alt