Dursun Özbek, Mircea Lucescu İçin Romanya'ya Uçtu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek, Mircea Lucescu İçin Romanya'ya Uçtu!


Galatasaray'da yapılan birçok transfere rağmen takımın bir türlü istenilen seviyeye ulaşmaması ve özellikle Östersunds'a elenilmesi Igor Tudor'un koltuğunun sallanmasına sebep olmuştu.

Fatih Terim'in Milli takım'daki görevine son verilmesinin ardından Sarı Kırmızılılar için hem Terim hem de Lucescu ismi sıkça gündeme gelmişti.

Başkan Dursun Özbek, Mircea Lucescu'yla görüşmek üzere bugün Romanya'ya uçtu.

NTV Spor
 
Son düzenleme:
Teknik Adam olarak da, üst akıl olarak da yanlış tercih. Luce artık doymuş,bitmiş adam. Umarım Dursun böyle bir aptallık yapmaz artık.
 
1265722.png
 
Futbolla ilgili üst akıl ne abi? Transferleri yapmışsın zaten. Hocayla yola devam edeceğiz diyorsun. Ne yapacak Tudor'a bunu oynat şunu oynatma mı diyecek? Soyunma odasına girip taktiği verip çıkacak mı maçtan önce? Yenilince Tudor'u mu tokatlayacak? TD ne yapacak? Sadece takımı mı çalıştıracak?
 
Selcuk'u adam etmeye calismamak ve direk gondermek kosuluyla Terim gelsin. Sezon sonu Dursun gidince Aysal-Tulun donunce forumumuz senlensin.
 
Futbol direktörü, üst akıl vs (teknik direktörlük hariç) olarak gelmesi halinde Mayısta Dursun Özbek ile gitmesi de muhtemel. Yani sonuçta masraf olmaktan başka bir şey olmaz.
 
72 yasinda kiymete bindi resmen TEFEFE - DURSUN birbiriyle yarisiyor adeta. Torun sevmesi gerekiyor artik.

Yaşa çok fazla takılmamak lazım. Sonuçta teknik direktörlük için fiziksel yeterlilik aranmıyor. Önemli olan aklını kullanabiliyor olması. Eğer iddia edildiği gibi alzeimer hastalığı varsa gelmesin ama herhangi bir rahatsızlığı yoksa kendini çalışmak için dinç görüyorsa mesele yok. Feldkamp da geldiğinde 73 yaşındaydı. Hem de Lucescu gibi her sene takım çalıştıran biri değil 1993'ten 2007'ye kadar sadece yarım sezon takım çalıştırmış bir adamdı. Her ne kadar son 6 hafta gönderilmiş olsa da yeni kurulmuş o takımın şampiyonluğunda katkısı vardı hem de fb'nin Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kadar çıkabilen yüksek kaliteli bir kadrosu olmasına rağmen Barış Özbek, Serkan Çalık, Servet Çetin, Bouzid, Volkan Yaman, Orkun Usak gibi bir kadroyla şampiyonluk alınmıştı. Lucescu gelirse elinde günden güne kaliteli hale gelen bir kadro olacak. Ayrıca rakipleri de o günkü fb kadar güçlü değil. Ayrıca Ünal Aysal bu kulübe 70'inde başkan oldu ve başarılı oldu. Şimdi 76 yaşında olmasına rağmen adı anılıyor. Başkanlık da hocalık kadar efor isteyen bir şey sonuçta..
 
Son düzenleme:
Dürüst Tff için uçmuş diyorlar.
Luce ikisinide randevu vermiş anlaşılan.
5 milyon euroyu kapar...
Ne mal insanlarız bir de adamın ayağına gidiyoruz yalvar yakar.
Dünya da sanki teknik direktör bitmiş.

Çağır İstanbul'a yap teklifini işine gelirse.





P9 Gscimbom Mobile
 
Dürüst Tff için uçmuş diyorlar.
Luce ikisinide randevu vermiş anlaşılan.
5 milyon euroyu kapar...
Ne mal insanlarız bir de adamın ayağına gidiyoruz yalvar yakar.
Dünya da sanki teknik direktör bitmiş.

Çağır İstanbul'a yap teklifini işine gelirse.





P9 Gscimbom Mobile

Bizimkiler daha mal bence hadi tff teknik direktör yapacak adamı.Bizimkiler transfer sezonu bitmek üzere lig başlıcak adamı futbol direktörü yapmak istiyor.Hadi gelecek seneyi düşünüyorlar desek mayıs ayında seçim var ve seçilme şansları sıfır.EE bu adam 2-3 yıllık sözleşmede ister neye göre yapacaklar?
 
Üst Alt