Dursun Özbek, Muslera'nın Biletini Kesti! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek, Muslera'nın Biletini Kesti!


galatasaray-goalkeeper-muslera-shared-july-15-message-1500177031.jpg

Galatasaray taraftarı, Wesley Sneijder'in ayrılığının şokunu henüz atlatamamışken, yönetimden yeni bir flaş hamle geliyor.

Dursun Özbek, senelik 3 milyon 570 bin euro garanti ücret ve maç başı 20 bin euro alan Fernando Muslera'yı maliyetinden dolayı satmak istediği öğrenildi.

İddiaya göre oyuncunun menajerinden kulüp bulması istendi. Menajer Daniel Fonseca da 31 yaşındaki file bekçisini isteyen İtalyan kulüpleri Napoli ve Roma'yla görüştü. İtalyan basınına göre, Uruguaylı kalecinin sezon sonunda sözleşmesi biteceği için Roma ve Napoli uygun bir bonservisle işi bitirebilir. Bu haberlerin yayılması üzerine zaten öfkeli olan Galatasaraylı taraftarlar tamamen çileden çıktı.

Sneijder gibi çok önemli bir yıldızla yolları ayıran Galatasaray'da taraftarlar şimdi de Muslera korkusunu yaşamaya başladı. Uruguaylı kaleci Muslera bu sezon Galatasaray'da 7. sezonunu yaşayacak.

Sabah
 
Kaynak sabah, satılmış kalemlerin çok olduğu bir gazete ama işin içinde dursun olduğu için yalan haber de diyemiyorum.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
 
Bu yönetimden her şey beklenir ama yine de bu haberin doğruyu yansıtmadığını düşünüyorum.

Şu anda vaziyet karmaşık olduğu için insanlar olumlu haberlere çok ilgi göstermiyor, olumsuz haberlerde ise durum tam tersi. Haliyle oradan yürüyor medya.
 
Üst Alt