Dursun Özbek: "Nerede o paralı askerler?" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek: "Nerede o paralı askerler?"


103509_56b07b4118c7731ca4adfab2.jpg

Levent Tüzemen, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'le sohbet etti. Bu sohbeti köşesine taşıdı.

İşte Özbek’in Sneijder’den Bruma’ya ve transfer politikalarından Asamoah’a kadar özel açıklamaları:


"Sneijder yüzünden çok tepki çektik ve medyada yıpratılmaya çalışıldık. Bunun nedeni belli. Sneijder’in paralı askerleri! Evet nerede şimdi o paralı askerler? Bakın Sneijder’in Nice’teki durumu ortada. Aslında biz bu Sneijder operasyonunu iki yıl önce yapmayı planladık ancak taraftar baskısı yüzünden geri adım attık. Medya da o zaman yine Sneijder’in yanında yer aldı."

"Bruma’yı sattık diye tepki gördük. Beşiktaş maçında son 15 dakikada oyuna girdi, hiçbir şey de yapmadı. Orada da buradaki gibi davranıyor. “Hoca beni oynatmıyor” diye isyan ediyor, hatayı kendisinde aramıyor ve sadece konuşuyor."

"Galatasaray’ın bu transferleri için çok emek harcadık. Sezon bitmeden isimleri belirledik. Cenk Ergün’ün çok büyük başarısı var."

"Beni eleştirenler harcadığımız paralar için tepki gösteriyorlar. Galatasaray’ın parasını sokağa atmadım. 43 yıldır imza atıyorum. Bu transferlerde de son kararı ben verdim."

"Asamoah için çok uğraştım ancak Juventus ısrarla oyuncuyu vermedi. Devre arasında almak için tekrar uğraşacağız.”

Sabah

GSCimbom Portal
 
İlk mesajı beğenmiş olmam yanlış anlaşılmasın o beğeni emek edip haberi paylaşan arkadaş içindi. Haberin içeriği rezalet. Melih Peker'e kesinlikle katılıyorum. Bir tarafın kalkmasın Dursun Özbek!
 
palavra haber

sneijderi sevmem ama bu sacma ithami kimse atamaz , ayrica 2 sene once sozlesmesi bitmisken yenileyen dursundu , haberde mantik hatasi var en bastan
 
Bu şerefsiz Tüzemen ortalığı karıştıran Gs düşmanı bi herif. Kim bilir ne sordu da böyle cevaplar aldı. Ki kendinin yorumladığı şeylerde olabilir. Sanmıyorum bu kadar keskin cümleler kuracağını.

GSCimbom Mobile App
 
kesinlikle yalan haber, bukadar iyi giden bi galatasaray arti kendine yeni yeni gelen bir baskan bu laflari atmaz, kaldiki zaten olan oldu coktan, bizim oyuncumuz bile degil niye baska takimin futbolcusuna atip tutsun, bana INANDIRICI GELMEDI.
 
Son düzenleme:
Bana da yalan haber gibi geldi, sanki gsnin vizyon sahibi, Sneijderci taraftarlariyla Dursun baskanimizi karsi karsiya getirme amaci guduyor. Ic cephede bolunmeyelim, şampiyonluğa odaklanalim.
 
isler biraz iyi gitti diye hemen simarmis
daha ligin 3de 1i bitmedi lan neyin havasi bu
östersund rezaletinden tut daha kac tane rezalet yasattin bize son iki senede
 
Çıkart gölgesinde halı saha maç yapalım Reis... Portakalçılara teker teker yüzlerine tükür başkan !

~ Haydaaaaaaaaa ~
 
Eski Dursun dan esintiler sunmuş ama bana pek inandırıcı gelmedi bu haber.Sohbet falan deniyor Faruk Süren in de buna benzer bir haberi çıkmıştı Osman Tanburacı ile o yalanlamıştı.
 
Üst Alt