Dursun Özbek Savcılığa Başvurdu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek Savcılığa Başvurdu!


galatasarayin_yeni_baskani_dursun_ozbek_kimdirne_is_yapiyor_h3753.jpg

FutbolArena
- Tam 1 ay önce eşi Mesude Özbek ve kendi şahsi telefonu internet forumlarına düşen, sayısız telefon alan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in bu duruma Divan Kurulu toplantısında isyan etmişti.

Tam 1 ay önce eşi Mesude Özbek ve kendi şahsi telefonu internet forumlarına düşen, sayısız telefon alan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in bu duruma Divan Kurulu toplantısında isyan etmişti.

Ancak Dursun Özbek’in, Mali Genel Kurul öncesinde yaşanan bu durumu anlatmasının ardından özel şahsi telefonu forumlarda daha fazla yayılmaya başladı.

Kendisi ve eşine gelen telefon, sayısız SMS içinde küfür ve tehdit içeren mesajları ve telefon numaralarını da Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, savcılığa şikayet etti.
 
Sen bunu çoktan hak ettin.Taraftarın damarına bu kadar basmayacaktın.Defol git diyoruz başka bir isteğimiz yok.Bizden sömürdüğün paralar ile de nereye otel yapıyosan yap.Yeter ki bizden uzak dur !
 
Savcının yerinde olsam ''o suratının taşıma ruhsatı niye yok'' diyerek kamu davası açardım.

Lanet canlı yahu, kabustan beter, resmen üzerimize çöreklendi gitmiyor gulyabani gibi.

Allah bizi neler ile sınıyor.

Mesela şuan 25 milyon GS taraftarı olsa, bunun içinden 16 milyonu 18 yaş ve üzeri olsa bu 16 milyon insan katil olmamak için Dünya'da sınanıyor şuan resmen.
 
Üst Alt