Dursun Özbek, Seçim Kararını Cumartesi Günü Aldı İddiası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek, Seçim Kararını Cumartesi Günü Aldı İddiası!


dursunozbek-2.jpg

Erken seçim kararı alan Başkan Dursun Özbek, bu durumu geçtiğimiz cumartesi günü planladı. Avukatlarıyla görüşen Başkan, tüzüğü inceledi ve kararını verdi.


Malatya deplasmanından önce yakın çevresi ve avukatlarıyla toplantı yapan Dursun Özbek, “Puan kaybedersek Tudor’u yollarım. Getireceğim hocayı da kimseyle tartışmam.” dedi.

“Kimsenin bana yönetim içinde ‘şu olmazsa şöyle olur, bunu yapmazsan bunu yaparım’ demeye hakkı yok.” diyen Dursun Özbek, “Bunların önüne geçmek için seçime gider, ‘güven oyu’ oylamasına çeviririm.” diyerek tavrını koydu.

Dursun Özbek avukatlarına tüzüğü incelettirdikten sonra bu kararı aldı. Öyle ki, seçime 6 aydan az bir süre kaldığı için ocak ayında yapılacak seçim 3 sene için geçerli olacak.

Gamaspor
 
3 sene daha bizi yakmak icin yapilmis bir hareketdir bu
umarim biri sunu ters köse yapar ve kurtuluruz
aksi taktirde 3 sene daha sinir krizi gecirecegiz
 
suan cok güclü bir ortak aday cikarmalari gerek dursunu yikmak icin laf olsun torba doldursan adaylar cikarsa misal turgay kiran dursun elini kolunu sallaya sallaya tekrar bir 3 yil daha baskan secilir. adam mayis ayinda secim korkusu yasadigi icin erken secime gidiyor terim merim hikaye zaten son toplantida terimin adi bile gecmemis yani hersey herzamanki gibi yalan dolan
 
Muhaliflerin sözü geçen adamları tüzük gereği bunun bir ara seçim olacağı ve Mayıs ayında tekrardan seçim yapılmasını istiyorlarmış. Aksi halde mahkemeye başvuracaklarmış. Bu ihtimal Terim'in olası gelişini zayıflatır.
 
Muhaliflerin sözü geçen adamları tüzük gereği bunun bir ara seçim olacağı ve Mayıs ayında tekrardan seçim yapılmasını istiyorlarmış. Aksi halde mahkemeye başvuracaklarmış. Bu ihtimal Terim'in olası gelişini zayıflatır.
6 aydan az olduğu için yapilamiyormus
Aysal tüzük te değişikliğe gitti diye biliyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Baktı ki şampiyonluk gidiyor mayısta seçmezler tekrar, hem diğer adaylığı düşünenler de hazırlıksız diye erken seçime gidiyor işte hepsi bu.
 
Terim’i masaya blöf olarak getirmiş erkem seçim kararı aldırıp baskın seçim yapabilmek için. Adi kişiliksiz bir insana yakışır ancak bu. Bu adamdan kurtulamazsak daha da üzülürsem bir şeye bana yazık.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Açıkcası her ne kadar sevmesemde Dursunu, yöneticilerin istifa ederiz tehditine boyun eğmemesini ve seçime gitmesini takdir ettim.
 
Kozak: fevkalade rahatsız oldum. Bu kadar yakın bir sürede seçime gidilmesi akıl alır gibi değil. Tudor’u gönderdik seçim kararı aldık şeklinde karar verilmemeli.

Bu bile giydiriyorsa Dursun’a geçmiş olsun. Umarım iyi bir aday çıkar da seçilmez bu herif


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt