Dursun Özbek: "Siz Türkiye'de yaşamıyor musunuz kardeşim?" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek: "Siz Türkiye'de yaşamıyor musunuz kardeşim?"


Galatasaray’da eleştirilerin odağında olan başkan Dursun Özbek, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Futbolda gelir-gider dengesinde sadece 3.5 milyon euro ekside olduklarını ifade etti. Özbek, son günlerde tartışılmaya başlanan transferler ile ilgili, ”Sezon başında herkes en iyi transferi Galatasaray’ın yaptığını söylemiyor muydu?” dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, mali tablo nedeniyle gelen eleştirilere sert çıkarken, futbolda bu sezon gelen gidenler karşılaştırıldığında sadece 3.5 milyon euro ekside olduklarını ifade etti.
25 Mart’ta yapılacak Mali Genel Kurul öncesi konuşan Özbek, borç-alacak farkının 1 milyar 189 milyon TL olarak tablolara yansıması nedeniyle yapılan eleştirilere şu yanıtı verdi:

”MAKİNE ALMIYORUZ!”
“Türkiye’de yaşamıyor musunuz kardeşim! Geçen sene 2.8 olan dolar 3.7’ye gelmiş. Euro aynı şekilde… Bütün sporcularla neredeyse döviz üzerinden anlaşma yapılmış. Yüzde 25 artış bundan kaynaklanıyor. Üstelik 3 hafta sonra yapılacak Mali Genel Kurul kitapçığına Milli Emlak’la yapılan sözleşmeden gelen 342 milyon lira yansıtılmadı. Çünkü 31 Aralık’a kadar olan rakamlar üzerinden tartışıyoruz. O para ise şubatta geldi.”

Özbek, çok eleştirilen transferler konusunda ise çarpıcı bir bilgiyi paylaştı.
Bu sezon gidenler ve gelenler karşılaştırıldığında sadece 3.5 milyon euro ekside olduklarını belirten Galatasaray Başkanı, “Bu kadar futbolcu almışız. Ancak sattıklarımız da var. Sezon başında herkes en iyi transferi Galatasaray’ın yaptığını söylemiyor muydu? Eren Derdiyok’a kim hayır dedi? Tolga Ciğerci sakatlanana kadar övgüler almıyor muydu? Makine almıyoruz, insan transfer ediyoruz. Bunun sakatlığı var, formsuzluğu var. Kayseri maçını almış olsak bugün bambaşka şeyler konuşuyor olacaktık” ifadelerini kullandı.

”GELECEĞİMİZ AYDINLIK”
Özbek, yönetimini belirlerken 161 kişiye teklifte bulunduğunu anımsatarak, “Elini taşın altına sokmayanlar bugün ortaya çıkıyor. Gelinen tablo birilerinin iştahını kabarttı” diyerek de ağır göndermede bulundu.
Başkan Özbek, camianın her şeyi gördüğünü de dile getirerek, “İnanın sportif başarısızlık en çok beni mutsuz eder. Mali olarak attığımız sağlam temeller meyvelerini verecek. Gün ümitsizliğe ve karamsarlığa kapılma günü değil… Geleceğimiz aydınlık ve tünelin ucundaki ışık görünüyor” dedi.

(Milliyet)

Dursun Ozbek: “Siz Turkiye’de yaşamıyor musunuz kardeşim?”
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Defol dursun defol senin hicbir isin düzeni yok. Neden ozsman senin devrinde türk futbolculari hala dollar üzeri anlasma yapiyorsun

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Dursun,Medyada ki aysal düşmanlığını çok güzel kullanıyor.

Ne olsa önceki yönetimler diyerek işin içinden sıyrılıyor.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!
 
Sportif başarı olmadan ekonomiyi düzeltiyor yalanı da bitsin artık ya. Şampiyonluk geliri yok, şampiyonlar ligi geliri yok, taraftar küsmüş maça gitmiyor forma almıyor sonra ama bak mali durum iyiye gidiyor falan.
 
Çıldırtmak için mi yapıyorlar bunlar ardarda bunları. Çünkü az kaldı çıldırmama ulan mal herif yaptığın tüm sözleşmler eurodan olduğu yetmezmiş gibi balta sözleşmesi ile selçukdan giren zarar bize 1 milyon tlden fazla. Sabır.
 
Son düzenleme:
ilerleyen günlerde "domatesin ,biberin kilosu kaç lira olmuş sizin haberiniz var mı?" şeklinde çıkışlar bekliyorum Dursun Özbek'ten.
 
Galatasaray’da eleştirilerin odağında olan başkan Dursun Özbek, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Futbolda gelir-gider dengesinde sadece 3.5 milyon euro ekside olduklarını ifade etti. Özbek, son günlerde tartışılmaya başlanan transferler ile ilgili, ”Sezon başında herkes en iyi transferi Galatasaray’ın yaptığını söylemiyor muydu?” dedi.

Seref yoksunu. Bunu Sinan engin deniöen GS düsmanlari haric kim dedi
 
Bıktım artık şu herifin sacmaliklarini okumaktan.Bundan sonra dursun ve nazif ile ilgili protesto veya İstifa haberi olmadıkça okumayacagim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Adi herif sen kaç tane oyuncuyla TL üzerinden sözleşe imzaladın ki ?

Veya kim demiş en iyi transferleri Galatasaraay yaptı diye Serdar mı Cavanda mı yoksa Sigþórsson mu en iyi trasfer ?

Ayrıca o arazileri bende satar bende yazarım 500 milyon lira'yı oraya. Sen yönetim olarak ne yaptın onu yaz oraya ...

Kur farkı dolar/euro arttı hep ya diye ağlıyorsun Ulan mal mısın sen bilmiyor musun kur farkının artacağını ne diye önlem almıyorsun ? sen mali durumu düzeltecem diye gelmedin mi ? bunları niye hesaba katmıyor musun ?

Birde utanmadan ”GELECEĞİMİZ AYDINLIK” diyebiliyorsunuz Adi herifler bor yaklaşmış 1.5 milyar a sen koskoca arazileri satmışsın 342 milyon'a ee geri kalan 1.2 milyar lirayı nasıl kaapatıcan ? nereye aydınlık yani geleceğimiz .....
 
Kendisine sorsa daha yerinde olurmuş.Takımın ve ligin haline bak aklı başında bir başkan olsa başımızda o para ile yapılan transferler ile şimdiye lider olmamız gerekti.
 
Üst Alt