Dursun Özbek: "Sizi seven insanları, 25 milyon taraftarı üzmeye hakkımız yok" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek: "Sizi seven insanları, 25 milyon taraftarı üzmeye hakkımız yok"


5138103.jpg

Süper Lig'de debide aldığı Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından Avrupa kupası şansını kaybetme aşamasına gelen Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, Florya'da futbolcular ve teknik heyetle bir toplantı yaptı.


Derbideki oyundan dolayı oyuncularını tebrik ederek sözlerine başlayan Özbek, "Artık kalan maçlarımızı kazanalım ve taraftarın daha fazla gözyaşı dökmesine izin vermeyelim" şeklinde konuştu.

Kaptan Selçuk İnan da ellerinden gelen mücadeleyi yapacaklarının sözünü verdi.

Dursun Özbek ve Selçuk İnan'ın sözlerinden öne çıkanlar şu şekilde:

"Derbide iyi oynadık"

Fenerbahçe maçındaki oyundan dolayı sizleri tebrik ediyorum; ancak sonuç istediğimiz şekilde olmadı. Önümüzdeki altı maça konsantre olmalıyız.

"Ayağa kalkmalıyız"

Yenilgi sonrası çok üzüldüğünüzü biliyorum; ruh hâlinizin yüzünüze yansıdığının farkındayım. Ancak bu üzüntüyü atlatıp, lig yeniden başlıyormuşçasına ayağa kalkmanız gerekiyor.

"Taraftarın gözyaşı dökmesine izin vermeyin"

Sizi seven insanları, 25 milyon taraftarı üzmeye hakkımız yok. Onların üzüntüsünü tarif etmek mümkün değil; bu altı maç öncesi bana söz verin, taraftarımızın gözyaşı dökmelerine imkân vermeyin.

Ligin ilk yarısında bu altı maçtan beş galibiyet ve bir beraberlik aldınız. Önümüzdeki periyotta da en uygun şekilde performans göstererek ligi en iyi yerde bitirelim.

Kaptan Selçuk İnan, takım arkadaşları adına söz aldı:

"Tek söz veriyorum. O da..."

Maçtan sonra ben de arkadaşlarımı oyundan dolayı tebrik ettim; ancak sonuç istediğimiz gibi değildi. Bundan sonraki altı maçı kazanmak için her şeyi yapacağız; fakat size tek bir şeyin sözünü takım arkadaşlarım adına verebilirim: Sonuna kadar mücadele edeceğiz, tüm gücümüzü ortaya koyacağız.

Metin Karabaş / Fanatik


PORTAL HABERİ
 
Utanmadan hâlâ yalan söylüyor şerefsiz. Ağzına kürekle vurasım geliyorne zaman ismini görsem.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
2 yildir rakiplerden fark yiyoruz, derbileri kazanamiyoruz, basaksehir'den 4 yiyoruz ama adam hala devam ediyor arkadas, bir Allah'in kulu da demiyo ki yeter artik bu beceriksiz, vizyonsuz adam gitmesi lazim

Anca medya'dan salliyorlar
 
Saat kaç be? Bu saaten sonra kıçınızı yırtsanız, her mac on gol atsanız ne olur ki ? Ciddiden zorla millete gelin bize küfür edin diyorlar maalesef
 
Söyleşiyi okurken

- Kalan bütün maçları Beşiktaş kaybedip; biz kazandığımız takdirde şampiyon olacağız

diyecek sandım. Öyle umut veren söyleşi!!!
 
Ulan resmen şaka gibi yauv suçu yine başkasına atıyor adi herif

Takımın başına getirdiğin hiçbir hoca tutmadı
Yaptığın transferler birbirinden rezil
Takım yaş ortalaması aldı başını gidiyor
Kadro gittikçe dahada çapsız hale gelmeye başlıyor
Ekonomik olarak tarihi zarar ettik
Sportif en ufak bile başarımız yok
Yönetim ekibin ayrı bir rezillik
Yıllardık takımın futbol aklı M.Özbek

Her koltuğu sallandıkça Teknik adamları harcadı şimdi sıra futbolculara geldi Sneijder Bruma Poldi Muslera'yı filan harcayacak ...
 
Lig yeniden başlıyormuş gibi diyor birde buna biri fikstürden ve ligdeki konumdan ve ne kadar maddi manevi zarar verdiğinden bahsetsin.Hala taraftarı uyutma peşinde çapsız hain başkan.
 
Üst Alt