Dursun Özbek Stadın Adını Değiştirdi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek Stadın Adını Değiştirdi


Galatasaray Kulübü eski başkanı Ali Tanrıyar’ın vefatı nedeniyle saat 14:00’de düzenlenen törenin ardından Galatasaray Yönetim Kurulu, Başkan Dursun Özbek’in isteği üzerine özel gündem maddesi ile toplandı.


Ve bu zirve sonrasında Türk Telekom Arena’nın isminin değişme kararı alındı.


Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Alper Narman, bu kararı Hürriyet’e açıklayarak “ Bugün yapılan olağanüstü yönetim kurulu toplantısı neticesinde Pazartesi gününden itibaren stadyumumuzun adı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu olacak” dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Statlardan Arena ismi kalkacak" talimatının ardından stadının ilk ismini değiştiren kulüp Galatasaray oldu.


hürriyet
 
Dün uzun adamın açıklamalarını izledim. Hükmü verdi. Yapılacak birşey yok.

Emru ferman yüce padişahımızındır.


Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
 
Dursun isi ogrenmis bu sefer fikodan hizli davranmis, isim degisikligi icin birde acilis yapip siyin cimirbaskanim dedi mi tamam

Adama sorarlar stadin isim hakki turk telekomda onlara sormadan nasil voylr birsey yaparsin diye
 
Geçen ki ihraç fiyaskosundan sonra affettirmek için masaya çıkın göbek atın deseler onu bile yaparlar. Ha arena ha stadyum farketmez de sağlam yalıyorlar kabul edelim fikodan bile önceliği aldılar
 
Bari malum partinin adınıda ekleseydiniz stada ...


Dursun bir piyon olduğunu iplerinin kimin elinde olduğunu her fırsatta o kadar iyi belli ediyor ki ...
 
Çok şehvetli yalıyorlar hakikaten takdir etmek lazım. Aslında stadyumun ismini hiç dolandırmadan "RTE ARENA" yapsalardı en azından Arena ismini kurtarmış olurlardı.
 
5d11a94cbe575d83f354aa0b62871630.jpg
 
Bugün de rezil oldu çok şükür.

Dursun'un bir siyaset projesi ve kuklası olduğu, göreve getirilme sebebinin ise riva ve florya'yı peşkeş çekip, Galatasaray değerlerini yok etmesi olduğunu herkes anlamıştır artık herhalde.


Buna seyirci kalan Divan ve Kongre üyeleri de en az Dursun kadar haindir.
 
Üst Alt