Dursun Özbek Taraftarları 2'ye Böldü | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek Taraftarları 2'ye Böldü


FutbolArena -[FONT=&quot] Galatasaray’da 27 Haziran Salı günü önce Belhanda, ardından Gomis transferlerinin KAP’a bildirilmesi sonrası sarı kırmızılı taraftarlar büyük bir mutluluk yaşarken, başkan Dursun Özbek hakkında ise birbirinden farklı görüşler ortaya konuldu.

[/FONT]
[FONT=&quot]Bazı Galatasaray taraftarları özellikle Gomis transferinin ardından Dursun Özbek’ i tebrik ederken, taraftarların bir kısmı ise "Ronaldo bile gelse Dursun Özbek istifa demekten" vazgeçmeyeceğim görüşünü savundu.


[/FONT]
dursun_ozbek_taraftarlari_ikiye_boldu203ULmCt.jpg


dursun_ozbek_taraftarlari_ikiye_boldu208N5F24.jpg

[FONT=&quot]
[/FONT]
 
Sirf transferle yaptigi onca zarari rezilligi ört baz edemez. Ha bu sezon tas gibi takim kurur sampiyon oluruz ozaman ufaktan tesekür eder bundan sonra hotellerinde basari diler birdaha kapilarimizi acmayiz bu komisyoncuya

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
İstifa ulan yalancı çapsız! Galatasaray markasını ayağa düşürenler, her lafı palavra olanlar, iktidar yağdanlığı yapanlar Messi de gelse İSTİFA!
 
Belhanda ihtiyacımız olan adam mı belli değil? Hele kanat olarak düşünüyorsak hepten "?"
Gomis ne kadar sağlıklı, ligi ne kadar şeyine takacak belli değil. Adamı besleyebilecek miyiz o da belli değil.

Mesela Linderoth transferi vardı, adam kariyeri boyunca 3 sakatlık mı ne yaşamıştı, onlar da kısa süreli. Ama bize geldi sakatlıktan çıkamadı. Mesela o şanssızlıktı, getiren adama kızamazsın.

Ama şu andaki transferler büyük kumar ki bence özellikle Belhanda'dan beklediğimiz verimi alamayacağız.

Sonuç olarak bu transferlere fit olup Dursun'u yalayan uzun vadede Galatasaray'a kötülük yapıyor olabilir.(bence öyle olacak) Hele ki paramız yoksa ve banka borçlarını kapatağız diye satılan Riva'dan alınan paralar bu ne olacağı belli olmayan transferlere gömülüyorsa hepten mokoko.
 
Son düzenleme:
Biz fener taraftarı değiliz 2-3 transferle yapılan onca şeyi unutmayız. İstersek 30 puan farkla şampiyon olalım yine de bu Dursun ve ekibi gidecek. Bu rezillikleri kimse unutmaz. En azından biraz daha iyi hatırlanmak için şampiyon olduktan sonra kenara çekilsin. Gitsin Otelleriyle uğraşsın başkanlık ona göre değil.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Sorunu transfer sananlar sezon içinde HAKEMLER DOĞRARKEN yalandan itiraz eden Özbek'e sövecekler yine.

Bu adamın bulunduğu bir organizasyon tesadüfler dışında başarılı olamaz.
 
İkiye bölünecek bir durum yok. Dursun konusunda takınılan tavır nettir. En azından bireysel olarak bu herifi affedebilmem için inanılmaz işler olması lazım. Şu ana kadar 2 adet transfer yaptı birinde ciddi soru işaretleri var ve maliyeti çok yüksek. Bunun dışında takımın başındaki hocanın üzerinde de ciddi soru işaretleri var. Tudor ile yeni sezona başlamak çok ciddi bir risk. Kaderi Riekerink'e de benzeyebilir enteresan işler de yapabilir. Şu mevcut koşullarda nasıl bir anda The Godfather yakıştırmaları yapılabiliyor anlayabilmiş değilim. Bu herif başımızda olduğu sürece ben hala daha gün yüzü görebileceğimize ihtimal vermiyorum.

Son 2 senede bana yaşatılanları 2 transferle unutmam ben.
 
Çoğu taraftar her şeyin farkında.yaz döneminde topçu gelsin de ne olursa olsun modunda olanlar mevcut.forumda da bazı transfer manyakları çıkabiliyor.
Biz 2-3 transfere tav olacak değiliz.senin yaptığın türlü rezillikleri hainlikleri unutacak da değiliz
Sonuna kadar

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa
 
Üst Alt