Dursun Özbek: "Tudor'a güveniyoruz, Sneijder'le görüşeceğiz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek: "Tudor'a güveniyoruz, Sneijder'le görüşeceğiz"


dursun-ozbek-wesley-sneijder-2015_1xisbpd7vy2po1ojntokqk7wj1.jpg


Dursun Özbek, Wesley Sneijder'in Galatasaray'la 1 yıl daha kontratının olduğunu hatırlattı ama kapıyı da aralık bıraktı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Igor Tudor'un Wesley Sneijder'i istemediği yönündeki haberlerin doğru olmadığını ifade etti.

Hollandalı yıldızın menajeri cumartesi gece saatlerinde beIN Sports'a yaptığı açıklamada "Galatasaray ayrılık istiyorsa bunu bize söylemeli. Sneijder asla kavga etmek istemiyor. İsteği geldiği gibi ön kapıdan çıkmak. Nasıl geldiyse buradan öyle gitmek." ifadelerini kullanmıştı.

ÖZBEK: SNEIJDER'LE GÖRÜŞELİM
"Sneijder, Galatasaray'ın futbolcusu. Şu anda hâlâ 1 senelik kontratımız var. Şuna katılmıyorum: 'Tudor Sneijder'i istemiyor.' Böyle bir şey yok. Böyle bir şey olamaz da zaten" diyen Özbek, "Sneijder, tabii bize bir transfer olasılığında nasıl davranacağımızı konusunu menajeri vasıtasıyla sordu. Evet, yakın bir zamanda oldu. Şimdi dolayısıyla biz de kendisini bir görelim. Çünkü; Sneijder de Galatasaray'a güzel hizmetler vermiş bir sporcu. Tabii her iki tarafın da menfaatlerini düşünerek bu konuda karar alırız." şeklinde konuştu.

"TUDOR'LA DEVAM EDİYORUZ"
Teknik Direktör Igor Tudor'a güvendiklerinin altını çizen Özbek, "Galatasaray'ın 2017-2018 dönemindeki koçu Sayın Igor Tudor. Bunda da herhangi bir değişiklik, bir fikir değişikliği söz konusu değil." dedi.

"TRANSFER UÇAKLARI İNECEK"
Transfer konusuna da değinen Dursun Özbek, "İnşallah önümüzdeki hafta Galatasaray uçakları İstanbul'a inmeye başlayacak. Bunun için son derece yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Sayın Tudor ile Sportif Direktör Cenk Ergün ve scout ekibi çok titiz bir çalışma hazırladı. İsimler belirlendi. Her mevkide birkaç isim olmak üzere. Bu manada epeyden beri çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Dursun Ozbek: Tudor'a guveniyoruz, Sneijder'le goruşeceğiz - Goal.com
 
Daha genç ve piyasası daha yüksek olan Podolski'yi 2.6'ya satan Dursun mu 1 sene sözleşmesi kalan 33 yaşındaki Sneijder'i 3-4'e satacak? 1.5-2m alırsak iyidir.
 
sen riekernikede güveniyodun mustafa denizliyede senin visyonun bu isde mustafa denizli gibi dedeyi riekernik gibi acemiye takimi emanet edende sendin
 
Semih , Selçuk , Yasin gibileri tekme yemedikçe Sneijder'e daha çok sıra var.

Kimse kusura bakmasın adamın etrafına takım kurduk da adam oynatamadı mı ?

Telles , Bruma ikilisine muhtaçtı bir aralar başka mentalen ve oyun olarak futboluna uygun isim yoktu hatta Yasin gibi bir oyuncuyu bile çatır çatır oynattı.
 
Üst Alt