Dursun Özbek, UEFA ile Görüştü! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek, UEFA ile Görüştü!


27ba15e11d374611ab5743304f80f4cf.jpg

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, önümüzdeki sezon için UEFA'nın Galatasaray ile ilgili düşüncelerini yüz yüze konuşarak durum değerlendirmesi yaptı.


Bir süredir UEFA'dan toplantı talep eden Özbek, gelen olumlu yanıt sonrası aniden soluğu UEFA'nın İsviçre'deki merkezinde aldı.

Geçtiğimiz sezon UEFA Finansal Fair Play kriterlerine uymayan Galatasaray, 1 yıl Avrupa kupalarından men edilmişti. UEFA, 2016-2017 sezonunun sonuna kadar Galatasaray'ın takım içindeki harcamalarını 65 milyon Euro ile sınırlandırmıştı.

Dursun Özbek, UEFA'ya sunduğu tablolarda bu sezon takıma 61 milyon Euro harcama yapıldığını detaylarıyla aktardı. UEFA yetkilileri, önümüzdeki sezon için verilmiş bir kararın olmadığını belirterek bu sezonun sonunda yeniden görüşülebileceğini aktardı.

Özbek, 25 Mart'taki Mali Genel Kurul'da üyelere konuyla ilgili detaylı bilgi vermeye hazırlanıyor.

NTV Spor

Dursun Özbek, UEFA ile Görüştü!
 
Lan gitme sen gitme,Allah bilir o rezil takimi da giymistir yeminle bittik

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bize normalde ceza vermeyecekken UEFA bu herifi gorunce cezayi yapistirmisti!

Bu hainin tipini gorunce mi dayanamiyorlar yoksa ceza verin ben iyi kadro kurmayi beceremeyecegimden avrupada fark yersek beni taraftar gonderir mi diyor konu muallak!!

Tek bildigim bu giderse yine ceza yememiz kacinilmaz olur, benden soylemesi!!
 
Yalvarmış olabilir "Ağam bokunuzu yiyim 1 yıl daha verin" diye

Şu adama, şu beceriksize sırf birileri istedi diye Galatasaray'ın tüm taşınmazlarını teslim ettik ya helal olsun bize
 
inanın finansal durumla alakası yok bunlar uefa yetkilileriyle iletişim problemi yaşıyorlar kesin tutturmuşlar bi 65 milyon sınırı diye. avrupada borç batağında olan birsürü kulüp var çoğu da sadece uyarı alarak yakayı kurtarıyor bu bizim salaklar 2 sene üstüste ceza yerlerse rezillik olur. şike yapan takımlar bile 2 seneden fazla ceza yemedi.
 
Görün bir yil daha ceza yiyecegiz ancak maas sinirindan bahsediyor ama gelir gider farkini hic aciklamiyor onuda ilk 6 ayda gecmis durumdayiz
 
Avrupadan men cezasi yiyecek olsaydik sanirim bu zamana kadar aciklanirdi

cunku bu usulsuzluk gibi sebeplerle anlik verilen bir ceza degil

alinacak ceza tum takimlarin durumunu etkiledigi icin ligin bu kadar sonlarina birakilmaz diye dusunuyorum
 
Bu saatten sonra ceza yersek tek fail Dursun'dur. Borçları katladı, gelir üretemedi, milyonlar harcamasına rağmen sportif başarısızlık ve dolayısı ile ileriye dönük gelir kalemlerinden de yoksun bıraktı kulübü. Hani bu konularda her şey söylenir, fazlasıyla hak ediyor.

Bize normalde ceza vermeyecekken UEFA bu herifi gorunce cezayi yapistirmisti!

Ancak böyle asılsız şeylere de lüzum yok. Ceza metninde Dursun dönemi yapılanlara olumlu bakılmış ancak Aysal döneminde vaatlerin yerine getirilmemesi sebebiyle ve eşitlik ilkesi gereği nasıl Malaga'ya ceza verildiyse bize de benzer şekilde ceza verildiği yazıyor.
 
Üst Alt