Dursun Özbek, UEFA ile Yeniden Masada! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek, UEFA ile Yeniden Masada!


f50bb6b4c37c46f181ae20e54f34455e.jpg

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Finlandiya'da UEFA yetkilileri ile bir araya geldi.

Olağan UEFA Kongresi için Helsinki'ye giden Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, burada UEFA Finansal Fair Play Direktörü Andrea Traverso ile görüştü. Toplantıda önümüzdeki sezon için UEFA ile yeni bir anlaşma yapma hazırlığında olan Galatasaray Kulübü'nün finansal durumu görüşüldü. Özbek, sarı kırmızılı kulübün mali tabloları ile ilgili Traverso'ya bilgi verdi.

UEFA yetkilileri, eylül-ekim aylarına kadar Galatasaray'ın tablolarının inceleneceğini belirtti. Dursun Özbek, bu sezon için UEFA tarafından uygulanan 65 milyon Euro'luk sınırın aşılmadığını ve ilerleyen yıllarda da Galatasaray'ın mali açıdan sıkıntı yaşamaması için olağanüstü bir çaba gösterdiklerini yetkililere iletti.

Başkan Dursun Özbek, Mali Genel Kurul öncesi de İsviçre'de UEFA yöneticileri ile bir araya gelmiş ve kulübün mali tablolarını detaylı şekilde aktarmıştı. Özbek, Mali Genel Kurul'da yaptığı açıklamada UEFA kupalarına katılmama gibi bir tehlikenin kesinlikle olmadığını söylemişti.

NTV Spor

Dursun Özbek, UEFA ile Yeniden Masada!
 
Ceza gelmez . bikeklik değil yüz milyonlarca riva ve florya projesi elelerinde mevcut. Borcları bu projeler ile silmek adına yürütülen projeyi anlatamayan gitsin kumda oynasın zaten. Lafın kısası ceza meza gelmez bize şimdilik.

Gesendet von meinem CUBOT_NOTE_S mit Tapatalk
 
Dursun Özbek: "Birkaç hafta evvel UEFA yetkilileriyle görüştük 2018-19 sezonundan itibaren UEFA ile bir anlaşma yapmak istiyorum"
Dursun Özbek: "Bir daha geçmişte G.Saray’ın yaşadığı travmaları tekrar yaşamamak için UEFA ile omuz omuza yol haritasını tespit ediyorum."
Dursun Özbek: "Bugün de bütün UEFA yetkilileri buradaydı, kendileriyle görüştüm, son derece memnun oldular."
Dursun Özbek: "Önümüzdeki dönemde Galatasaray bir daha geçmişte yaşadığı turnuvalardan men gibi herhangi bir şey yaşamayacak"
Dursun Özbek: "UEFA yetkilileriyle önümüzdeki dönemde yapacağımız settlement agreement’ın ön görüşmesini yaptık."
Dursun Özbek: "Zannediyorum eylül, ekim gibi tekrar bu anlaşmayı yapmak suretiyle Galatasaray önümüzdeki 3-4 yılını çok daha rahat Finansal Fair Play açısından çok daha uygun bir şekilde geçirecek

 
ilerleyen yıllarda da Galatasaray'ın mali açıdan sıkıntı yaşamaması için olağanüstü bir çaba gösterdiklerini yetkililere iletti.

Suny diyip yazin yapilan tramserlere bi bakalim deseler 2 sene daha saplarlar. 4 adama 15milyon bonservis 10 milyon euroda yillik toplam 25 milyonu cope atmak olaganustu caba olmali


Ceza gelmez . bikeklik değil yüz milyonlarca riva ve florya projesi elelerinde mevcut. Borcları bu projeler ile silmek adına yürütülen projeyi anlatamayan gitsin kumda oynasın zaten. Lafın kısası ceza meza gelmez bize şimdilik.

Gesendet von meinem CUBOT_NOTE_S mit Tapatalk

Sportif basaridan gelecek nakit para disinda uefa kabul etmez banane rivandan der
 
Son düzenleme:
Ceza gelse daha iyi bence.

AL'de dandik takımların şamar oğlanı oluruz, rezil olmanın hiç manası yok.

Dursun haini gitmeden ligden bile çekilsek olur.
 
Üst Alt