Dursun Özbek ultrAslan'ın Kombinelerini Önce İptal Etti, Sonra Vazgeçti! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek ultrAslan'ın Kombinelerini Önce İptal Etti, Sonra Vazgeçti!


5131211.jpg

Kadınlar Basketbol Ligi'nde oynanacak Galatasaray- Fenerbahçe derbisi öncesinde Sarı-Kırmızılılar'da taraftar ve yönetim arasındaki ipler iyiden iyiye gerildi. Dursun Özbek, UltrAslan'a ait 3 bin kombineyi iptal ederken, taraftarlar organize olup salona gitme kararı aldı. Özbek bu gelişme üzerine son dakika kararıyla kombilerin yeniden yüklenmesi talimatını verdi.

Dün akşam Euroleague'de oynanan Galatasaray Odeabank-Baskonia maçında taraftarların Ergin Ataman aleyhine yaptığı tezahüratların ardından deneyimli çalıştırıcı salonu terketmiş, ve sonrasında korumalar eşliğinde benche geri dönmüştü.

UltrAslan ve Ergin Ataman geriliminde son perdenin yaşandığı akşamın ardından başkan Dursun Özbek, flaş bir karara imza atarak bugün Kadınlar Basketbol Ligi'nde oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi, salonda olayların yaşandığı ve çoğunlukla UltrAslan grubunun bulunduğu 3-4 bin kişinin kombine kartlarını iptal etti.

Özbek'in verdiği bu karar sonrası taraftar grubu organize olarak Abdi İpekçi'nin yolunu tutu ve bilet alarak salona girme kararı aldı. Bunun üzerine Dursun Özbek, yönetim kurulunun tam kadro olarak Abdi İpekçi'ye gelmesini söyledi.

5131212.jpg


Dursun Özbek ve Yönetim Kurulu, tam kadro olarak Abdi İpekçi'de yer aldı.​

Dursun Özbek kararından döndü!

Derbi öncesinde yönetim ve taraftarın geldiği bu noktada, olası bir gerilimin yaşanmasını önlemek isteyen Özbek, kararından vazgeçti ve tüm kombine kartların yeniden yüklenmesini istedi.

FANATİK
 
Normalde ua nadir de olsa "Yönetim İstifa" diye bağırırdı.Dün açıklamalarının son paragrafında da hem Ergin'i hem Dursun'u istifaya davet ettiler ama bugünkü Fb maçında karşılarında Dursun olmasına rağmen yönetime yönelik bir tezahürat duymadım.Dursun polarcılarla anlaşıp Ergin'i yiyebilir.
 
Turşu başkanım yine bir dik duruş sergilemiş her zamanki gibi.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
Yemin ediyorum dansöz varya bu herif böyle Galatasaray başkanı mı olur lan ?

Kim nerden çekerse oraya gidiyor herif herkesin maşası oluyor ...
 
Üst Alt