Dursun Özbek, Yeni Yönetimini Oluşturuyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, Mayıs ayında yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul öncesi kolları sıvadı. Başkan, yeni yönetimini oluşturmaya başladı.

RO45oa.jpg

FUTBOL, ÜSTÜNEL’E EMANET

Dursun Özbek, daha önceki yıllarda Galatasaray futbol takımına büyük katkıları olan ve Harry Kewell, Lincoln, Baros gibi büyük transferler yapan “Transfer Sihirbazı” olarak bilinen Haldun Üstünel’i kadrosuna katacak.Başkan Özbek, Florya’nın anahtarını Haldun Üstünel’e bırakmayı planlıyor.

BASKETBOL, ÜSTÜNBERK’E

Galatasaray Odeabank’ın gidişatından memnun olmayan Başkan Dursun Özbek, bu konu hakkında da yol haritasını belirledi.Başkan Özbek, daha önce Ünal Aysal döneminde de bu görevi üstlenen Hakan Üstünberk’e basketbolun anahtarını verecek.

BAŞKAN YARDIMCISI CEMAL ÖZGÖRKEY

Başkan Dursun Özbek, daha önce başkanlığa aday olacağı konuşulan Cemal Özgörkey’i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bir sürpriz yaşanmaması durumunda, Özbek yönetiminin Başkan Yardımcısı Cemal Özgörkey olacak.
 
bunları yapacaksa ki hiç zannetmiyorum gelsin olsun basketbol için cok bütçe lazım + terim ve üstünel iyi olur
 
Bu Haldun Üstünel de amma abartılıyor ha. Ne kadar sakat, istikrarsız problemli adam varsa aldılar o dönem. Bir transfer sihirbazıdır gidiyor.
 
Dun bu konuda bana da haberler geldi , baskanliga tam gaz devam diyecek , projeleri aciklayip , bu tip adamlardan da bahsedip yine tek aday girmeyi dusunuyor

genclerin olusturdugu mail gruplarinda ayni bu forumdaki oranda destekcisi varken , yani 10-15 % mertebesinde iken su an teveccuh ciddi oranda artmis durumda
 
Bu Haldun Üstünel de amma abartılıyor ha. Ne kadar sakat, istikrarsız problemli adam varsa aldılar o dönem. Bir transfer sihirbazıdır gidiyor.
hocam kimi aldığı önemli değil nasıl aldığı ..

adam resmen transfer nöbetlerine bir kimlik , farklı bir hava getirmişti.Sevilmesi o yüzden yoksa getirdiği oyuncular pek tutunamadı kulüpte.

Yine de mevcut ekonomik düzende belki daha başarılı olur , ben kendisini görmek isterim tekrar.

Ancak cenk ergün ne iş yapacak onu çözemedim.
 
Üst Alt