Dursun Özbek'i Götürecek 600 "Galatasaraylı" Aranıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek'i Götürecek 600 "Galatasaraylı" Aranıyor!


fhgjdegth.jpg

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in değiştirilmesi için 600 üyeye ihtiyaç olduğunu duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Boğaziçi İmar Müdürlüğü ekipleri, imara aykırı olduğu belirtilen Galatasaray Adası'nda yıkım yaptı.

Hıncal Uluç, bugünkü "Suada yıkıldı. Galatasaray Adası döndü!" başlıklı yazısında Galatasaray Adası'nın mahkeme kararıyla yıkılmasına dikkat çekti.

"Şimdi Galatasaray camiasına sesleniyorum" diyen Hıncal Uluç, Dursun Özbek'in değişmesi gerektiğini ifade ederek şunları yazdı:

"Kulübü böylesi zavallı hale düşüren bu adamı hala başınızda tutacak mısınız? Dursun'un işini bitirecek "Galatasaray Yeniden" hareketi internette imzaya açıldı. Olağanüstü Kongre için 1600 imza gerekli. 1000 imza tamam! Kulübü, hem sportif, hem maddi, hem de görüyorsunuz hem de manevi "Sıfırlayan" bu adamdan kurtulmak için 600 "Galatasaraylı" üyeye daha ihtiyaç var.

"Al-tı yüz Ga-la-ta-sa-ray-lı!"

Şimdi bu 600 adam aranıyor!"
 
Vallahi adamlar rahat.bu halde ben uye olsam kafami her yastigima koydugumda vicdan azabi cekerim bu taraftar klup bu halde diye.
 
Koskoca binlerce üyesi olan GSCimbom forumundan sadece 1 tane imza verenin çıkması rezaletir , kapatın forumu ..

GSC Yönetimi İstifa !
 
Sen uyesin diye sana iyi mi davranalim birader? Takimin anasini aglattiniz, bu halde olmamizin sebebi sizin gibi kendiniz bir bok zannedip aslinda hic birsey olmayan zatlarin, beles pilav icin koskoca kulubun agzina eden serefsizlerdir.

Kongre uyeleri gitmeden, GS duzluge cikmaz,

bu kangren üyeler serefsiz kere serefsiz, hain kere haindir.

ben bizim genel kurul kadar baska bi genel kurul görmedim.

Cehennemin köküne kadar yollari var, hainlerin serefsizlerin.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
aldığı komisyondan millete dağıtıyor herhalde ki milletin sesi çıkmıyor. Kömür makarnaya tav mı oldular nedir?
 
Sinan Bilgin'e yüklenmeyin , adam gidip imza attı mı attı , herkesin kendine ait görüşü vardır , seversiniz sevmezsiniz.Ama bu hususta kendisini eleştirmek haksızlık olur.
 
Hıncal doğru konuşuyor ama yazdığı gazeteyi yönetenlerle Dursun'u yönetenlerin aynı olduğunu düşününce, bir paradoks yaşıyorum ve samimiyetsizlik geliyor.

Hıncal GS taraftarının gazı almak için böyle yazılar yazıp taşak geçiyor bence.
 
Hincal bir yandan Gs nin haklarini Gs disinda korurken , iceridekilere de en sert elestiriyi de yapiyor ki cift koldan faydasi olsun hesabi

faydali adam . Ama saha ici bilgisi her zaman zayifti yine oyle

ama tff vb isleri iyi biliyor , hukumet hadiselerine giremiyor , eskiden farki o
 
Üst Alt