Dursun Özbek'in Sabrı Taştı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek'in Sabrı Taştı!


5235474.jpg


Galatasaray'daki bir takım olaylar rahatsızlık verici boyuta ulaştı, Başkan Dursun Özbek bu durumu Divan Kurulu'na taşıma kararı aldı.

Galatasaray Başkanı, muhalefet adı altında yapılanların kulübe zarar verdiğine dikkat çekecek, “Lider olmanın, kazanmanın keyfini bile yaşayamıyoruz. Takım kaybetsin diye bekleyen Galatasaraylılar var” diyerek bunları camiaya şikayet edecek.

Galatasaray’da son yaşananlar başkan Dursun Özbek’in sabrını taşırdı. Son olarak 4-2 kazanılan Akhisar maçından sonra, bir grup taraftarın locasına tacizde bulunduğu Özbek, yarınki Divan Kurulu’nda esip gürleyecek. Başkan hem camiaya, hem futbol dünyasına, hem de medyaya yönelik eleştirilerde bulunacak.

Lider olmanın, bir maçı kazanmanın keyfini yaşayamadıklarını belirtecek olan Özbek’in, “Ayağımıza kurşun sıkıyoruz. Takımın kazandığı bir maçta bunların olması normal değil. Eleştiriye, muhalefete hep saygılıyız ama bu resmen Galatasaray’a zarar veriyor. Takım kaybetsin diye bekleyen Galatasaraylılar var. Böyle Galatasaraylılık olmaz” diye konuşacağı öğrenildi.

Özbek, eleştirilerini geniş kapsamlı tutarak medya, sosyal medya ve futbol dünyasına da seslenecek. Galatasaray Başkanı, teknik direktörleri Igor Tudor konusunda yapılanları, “algı yönetimi” ve “linç” olarak kabul ederken, bu noktada hocasının arkasında duracak.

Sert bir üslup

Dursun Özbek ayrıca, Akhisar Teknik Direktörü Okan Buruk’un eleştirilerine de yanıt verilecek. Böylece Özbek, Galatasaray Divan Kurulu’nda ilk kez böyle bir üslupla ve sertlikle konuşmuş olacak.

Disiplin Kurulu’na sevk edilen eski yönetici Fatih Altaylı’nın da yarın Divan Kurulu’na gelerek bir konuşma yapması ve kendini savunması bekleniyor.

Milliyet
 
şampiyon olsak dahi dursun özbeki tekrar seçmezler.

riva ve floryadan gelecek paralar maddi durumu ciddi şekilde düzeltti ve düzeltecek.

artık kimsenin aday olmayacağı zamanlarda değiliz.
 
Başkanı Dursun Özbek, hocası İgor Tudor, taraftar grubu ultraslan...

Sonra liderliğin keyfini yaşayamıyoruz he mi yağlı surat ? Masalı kes ve taraftara el kol yapıp küfür eden çomar yöneticiyi def et önce. Allah'ın belası.
 
Üst Alt