Dursun Özbek'in Seçim Kozu "Zlatan İbrahimovic" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek'in Seçim Kozu "Zlatan İbrahimovic"


Galatasaray ve Beşiktaş'ın Zlatan İbrahimovic transferi savaşı

Galatasaray ve Beşiktaş yönetimleri her iki taraftarın da rüyalarını süsyelen İsveçli süperstar Zlatan İbrahimovic transferi için nabız yoklamaya başladı.

FutbolArena - Galatasaray ve Beşiktaş Transfer çalışmaları kapsamında gündemine Manchester United forması giyen Dünyaca ünlü süperstar Zlatan İbrahimvoic transferini aldı. İki ezeli ekip asrın transferinde karşı karşıya geldi.

Galatasaray ve Beşiktaş'tan İbrahimovic transferi savaşı

Galatasaray ve Beşiktaş yönetimleri her iki taraftarın da rüyalarını süsyelen İsveçli süperstar Zlatan İbrahimovic transferi için nabız yoklamaya başladı. Fotomaç Gazetesi'nin iddiasına göre, Türkiye'de ara transfer dönemi şimdilik sakin geçse de dünyayı sarsacak bir bomba her an patlayabilir. Bu sarsıntıya neden olacak isim, dünyanın en iyi birkaç golcüsünden biri olan Zlatan İbrahimovic'ten başkası değil.

Türk futbolunun iki devi Beşiktaş ile Galatasaray, Manchester United'lı süper yıldız için düğmeye bastı. Beşiktaş'ın İbrahimovic operasyonunu ilk olarak önceki gün İtalyan medyası açığa çıkardı.

DURSUN ÖZBEK'İN SEÇİM KOZU OLABİLİR

Çizme'den yayılan bu haberin futbol dünyasında yarattığı heyecan sürerken dün de Galatasaray cephesinden benzer bir iddia geldi. Buna göre başkan Dursun Özbek 20 Ocak'taki kongre öncesinde camiaya, "İbrahimovic'le anlaştım" müjdesini vererek seçimi ezici çoğunlukla kazanmayı planlıyor. İbrahimovic'i transfer etmek hiç kolay değil ama görünen o ki Galatasaray da Beşiktaş da bunun için elinden geleni yapacak.

Ibrahimovic'in sakatlığı ne durumda?

Geçtiğimiz sezon yaşadığı ağır sakatlığın ardından yeniden sahalara dönen Ibrahimovic, Aralık ayında oynanan Southampton karşılaşmasında tekrar dizinden sakatlandı. Mourinho karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada Ibrahimovic'in 1 ay kadar sahalardan uzak kalabileceğini belirtmişti.

Galatasaray ve Beşiktaş'ın Zlatan İbrahimovic transferi savaşı
 
images
 
6 aydir (hatta daha uzun bir sure) sozlesmesi bitecek olan Asamoahi, hadi onu gectim eli ayagi duzgun bi Sol bek bulamayan/Alamayan Tursumu alacakmis Zlatani? Simdi hazirlanmaya baslasalar (teklif yapmaya) 2021 de teklif yaparlar 2055 de de anca olumlu olumsuz cevap alirlar bunlar...

Kilit diyorum bende
 
Üst Alt