Dursun Özbek'in "Sözde Başkan" İbaresi Kaldırılmalı mı? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek'in "Sözde Başkan" İbaresi Kaldırılmalı mı?


Dursun Özbek'in ''Sözde Başkan'' İbaresi kaldırılmalı mı?

  • Kaldırılmalı

    Kullanılan: 25 45.5%
  • Böyle durmalı

    Kullanılan: 30 54.5%

  • Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .
Malum, bir süredir içine Ünal Aysal kaçmış gibi davranıyor. Konuşmaları, giyimi, özgüveni vs komple değişti. Sanki vizyon yüklemesi yapıldı adama. :asd22:
Son dönemdeki hareketleri, konuşmaları ve nokta atışı geçen bu transfer döneminin ardından en azından bunu haketmiyor mu? Evet yeri geldiğinde çok eleştirdik, sövdük. Ancak isimlerin bir önemi yok. Hatalar eleştirilir, doğrular takdir edilir mantığında biri olarak; yeri geldiğinde nasıl eleştirdiysem şimdi hakkını da teslim etmek isterim. Yarın öbürgün yine saçmalarsa tepkimizi koyarız elbette, ancak şu anda böyle bir durum yok. Bence bu ibare kaldırılmalı.

Görüşlerinizi anket kısmından da belirtirseniz iyi olur. Demokratik bir forum olduğuna inandığımız GSC'de yöneticilerin gerekeni yapacağını umut ediyorum Dursun adına olumlu bir sonuç çıkması durumunda.
 
Baskan'a "sozde" baskan diyenler bana carrasco'ya hiyar dedim diye uyari veriyor.
Sinan Gumus'un bir anasina kufredilmedigi kaldi. Ceza yok.
 
Daha önce de dediğim gibi o ibare totem olarak sezon sonuna kadar durmalı kaldırırsak kötü şeyler yaşarız.
 
Sezon sonu bakarız, iyi kadro kurdu ama şampiyonluk yok daha ortada.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
kalkmalı sinerjiye ihtiyacımız var, fırtına gibi girsekte yeni takımız dalgalanmalar olabilir, topçusu yönetimi malzemecisi tek hedef şampiyonluğa kitlenmeli artık
 
Neden sözde başkan dendiği belli, başarılı bir transfer sezonu geçirmiş olması yeterli değil o ibarenin kalkması için. Bu sebeple hayır diyorum ama kimsenin(sözde ibaresini ekleyenlerin) fikrimizi merak ettiği kanısnı taşımıyorum.
 
Neden sözde başkan dendiği belli, başarılı bir transfer sezonu geçirmiş olması yeterli değil o ibarenin kalkması için. Bu sebeple hayır diyorum ama kimsenin(sözde ibaresini ekleyenlerin) fikrimizi merak ettiği kanısnı taşımıyorum.

kotu baskan deyin. surati yagli baskan deyin. cis yaptiktan sonra elini yikamiyan pis baskan deyin. futboldan anlamayan baskan deyin. ama sozde baskan demeyin.
 
10 tane transferle yaşattığı yaşadığımız onca rezilliği unutacak değilim bu transfer döneminde mecburen bu oyuncular alındı alınmasa 1000 tane kombine satardı yada beleş verirdi..
 
Kendisi hala tarihimizin en kötü başkanıdır.. devlet desteği ile 3 oyuncu aldık diye dursun iyi başkan olmadı
 
Üst Alt