Dursun Özbek'in Transferleri İnceleme Altında! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5257785.jpg


Galatasaray'da sezon başında 7.5 milyon Euro’ya alındığı açıklanan Ndiaye’nin gerçek maliyetinin 12 milyon Euro olduğunun ortaya çıkması, başkan Mustafa Cengiz’i harekete geçirdi. Yönetim, Dursun Özbek’in sezon başında yaptığı tüm transferleri inceleyecek.

Stoke City’ye gitmeye hazırlanan Badou Ndiaye konusunda ortaya çıkan gerçekler sonrası Galatasaray yönetiminde olağanüstü hal ilan edildi! Öyle ki sezon başında Ndiaye için Osmanlıspor’a 7.5 milyon Euro ödeneceği açıklanırken, anlaşmada 25’er maçlık periyotlar halinde toplam 1.5 milyon Euro’luk bonus verileceği de yazıyordu. Ancak kulübün kasasından ekstradan 3 milyon Euro daha çıktığının belgelerle saptanması yani Ndiaye’nin gerçek bonservis maliyetinin 12 milyon Euro (55 milyon TL) olması, Başkan Mustafa Cengiz ve ekibini hem şok etti hem de harekete geçirdi.

Başkan talimatı verdi

Buna göre sezon başında yapılan tüm oyuncu transferleri derhal inceleme altına girecek. Başkan Mustafa Cengiz’in gerekli talimatları verdiği öğrenilirken, Belhanda (8 milyon Euro), Maicon (7 milyon Euro), Fernando (5 milyon 250 bin Euro), Feghouli (4 milyon 250 bin Euro), Mariano (4 milyon Euro) ve Gomis’in (2.5 milyon Euro) kulüplerine ödenen bonservis bedelleri tek tek mercak altına alınacak.

Tüm transferlerin incelenmesinin ardından ise Galatasaray Yönetimi’nin detaylı bir açıklama yapması bekleniyor.

Metin Karabaş
 
Dursunu bu saatten sonra ibra eden, kulupte barindiran herkesin Allah bin belasini versin !!

Bi de parasini geri istiyormuş yuzsuz !!!
 
ne komisyonlar ucurdu ozbek bros. hortumlayip ucurunca adam hocus pocus oynadi. herkes kaybetti diye dalga gecerken belkide simdi dubai'de gobeginde manken sevgililerini hoplatiyor.

giphy.gif
 
Umarim arastirma bitincede gizli tutmazlar sonuclari. Catir catir yayinlayin sonuclariki birdaha kimse galatasarayi babasinin soyacagi ciftligi sanmasin

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Ben daha sezon başında ișkillendim bu işten. Feghouli 4,5 milyon civarı ama aşağı yukarı aynı yaşta, iç piyasadan aldığın adam 7,5 milyon. Şimdi söylenenler ise daha da vahim miktarlar. Bu miktarlar doğru ise Ndiaye'yi kelepir fiyata satıyoruz, net kar üzerinden bakıyorum olaya.
 
Fil kulakli pezevenk kulübün anasini belledi 2,5 sene de.

Su lise zihniyetini tamamen yok etmek lazim. Kol kirilir yen icinde kalir diye diye yillardir bu borclar artti kimse de dur demedi.

Kim ne halt yiyorsa ne pisliklere bulasiyorsa hepsi ifsa edilmeli. Eski baskanlar icinde gecerli bu.
 
Belhanda ve Ndiaye’nin aldığı ücretler vs özellikle bakılmalı.
Menajer ücretleri zaten hep olan şeyler.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Dursun dönemi tümüyle inceleme altına alınmalı. Transferlerden tut arazilere kadar her konuda tetkik edilmeli ve tüm yamuklar ortaya çıkarılmalı. Hatta üzülerek söylemek zorundayım ki Aysal dönemine ait Ocak 2014 transfer süreci de mümkünse incelenmeli. Galatasaray kimsenin babasının çiftliği değil. Ne varsa ortaya dökülmeli. Kol kırılır yen içinde kalır falan filan fistan geçin bu işleri! Böyle diye diye koca kulübü batırdılar Allah topunun belasını versin!
 
İyi güzel inceleyin inceleyin de bunu davul zurnayla ilan etmenin manası nedir? Hayır amaç UEFA ya bakın aslında biz transferde gelir, gider tablosunda sahtekarlık yaptık bizi Avrupa'dan men edin demekse devam etsinler. Yoksa sussunlar sessiz sedasız bitirsinler bu işi. Aysal döneminide incelesinler. Şeffaf olucaz diye tecavüze davetiye çıkarmaya gerek yok!
 
Üst Alt